[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Na.
Kösz a helpeket a provoüzis arcoknak is!
Sokak kérdésére válasz: azért használok BS-t, mert megszoktam az idők alatt azt a fícsört, hogy a kurzorgombokkal jobbtra-balra tekerés, fel-le hangerő. Évek óta ezzel nézek filmet és hozzászoktam.
Plusz szeretem, hogy olyan színű, formájú és főleg olyan pozícióban levő feliratot tehetek rá, amilyet csak szeretnék. (nem is beszélve a felirat manuális eltolásáról szintén a kurzorgombokkal, amikor a felirat kicsikét csúszik a filmhez képest ezt használom)
Ezeket a Media Player classic-kel nem láttam, hogy megtehetem (nyilván utána sem néztem, minek, nekem megfelelt a BS).
Vista codec pack-ról most hallok először, kissé szkeptikusan fogadom, pláne azért, mert –mint írtam- nem a codec-kel van a gond, a Win Media Player (a legújabb és a Classic is) gond nélkül játsza le a filmeket, ezért gondoltam, hogy kizárólag a BS-sel lesz gond.
Next lépésként totálisan leradírozom a rendszerről és felrakom újra, hátha ez segít, de egyelőre nem szándékszom másik playert használni (átmeneti megoldásnak természetesen jó a MPC)
Kösz még1x.