1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • ProGabe #44814
    (Y)

én is bs playert használok, kb mióta win van a gépe(i)men. a lényeg tényleg a codec, azok jó beállítása(!!) és természetesen egy rendes gép, ami viszi az adott formátumot. out-of-sync simán lehet amiatt is, hogy nem bírj a gép. ahogy olvastam neked ez új keletű probléma, szóval nem azzal van a gond

amit én használok, az a CCCP* :D van egy olyan megoldásuk, hogy mielőtt feltennéd ellenőrzi a rendszert és letakarítja(ha jól emlékszem, lehet csak keres) az összes codecet, ahogy kell. plusz a beállításokat. aztán mehet fel a pack. nekem így mindent tökéletesen visz a BS. gondoltam már, hogy váltok, de úgy sehogy nincsenek megoldva azok a dolgok, ahogy ebben, de ezt írtad is :)
    /OFF

*: sajnos elég régóta nem frissítették :( viszont a codec-keresőjüket érdemes kipróbálni, aztán mehet fel a legfrisebb ffdshow meg ac3