22827
-
WiLDoR #1626 reszkessetek, kaptam war beta accot 

ezúton köszi még egyszer is az illetékesnek
-
Tomy Lee #1625 Én is így szűrtem le a videok-ból.Tényleg jónak tűnnek a mozgások és kidolgozott a környezet. -
A grafikán megint javítottak egy adagot, a karakterek egyre kidolgozottabbak és a mozgások sem olyan esetlegesek már. -
Nedves alsógatyát cserélek alig használt zsebkendőre... -
foxxi #1622 Battlefield 2 accot cserélnék Warhammer beta accra, pm pls. -
Amihez elég nagy szerencse kelett azért azt tegyük hozzá. És innentől mindenki látja az esélyeket a bekerülésre. -
én kb 1 év után kerültem be. -
Sziasztok!
A napokban vásároltam olyan gépet amivel már van merszem jelentkezni a bétára. Mennyi esélye van egy mezei játékosnak mint én hogy bekerül? Mennyi idő kell hozzá? -
Jah jó most olvasom, hogy holnap már lesz beta szerver :) zsír -
Na végre, remélem hétvégre belövik a szervereket is! \o/ -
WiLDoR #1616 beta key érkezzen már inkább vaze 

-
Új béta kliens érkezett, a régit lehet letörölni és az újat tölteni lefelé. Újdonság, hogy mostmár kétféle képpen is le lehet tölteni: az egyik egy ún. War Europe Downloader ami a login és pass beírása után a célterületre menti, a másik pedig egy torrentfájlt ad amin meg lehet kezdne a p2p letöltést.
Újdonságok az új kliensben:
- Evolved Career Mechanics
- The Chaos Marauder
- Career Masteries
- Keep Warfare
- New Battlefield Objectives
- New Quests
- Polished Encounters
- Zone Capture and Control -
Guild Wars accountom működő Warhammer bétára cserélném. pü. thx! -
Dráma, Michael. -
Dant0r #1612 A következő, elmúlt pár hozzászólásban lévő mondatokból mire következtetsz?
"persze én megint lemaradtam :)"
"Hello,mikor lesz ujabb beta kulcs sorsolas?"
"még nincs kiadási dátum ebből kifolyólag open beta időpontja sincs lefixálva."
"1.Mikor lesz open beta?"
"Gyakorlatilag _nem_ kapsz kulcsot closed betához. Én már több mint fél éve regeltem, és még mindig semmi."
És ez mind-mind csak ezen az oldalon. -
Erre a bétatesztre jelentkezni kellett, vagy bárki mehet? -
Hronin #1610 Én se szerettem pl. DAoC-os videókat nézni, mert így még a relic raid-ek is unalmasnak tűntek, a milegate körüli kergetőzésekről nem is beszélve. Na de mennyivel más volt, mikor a karaktered is részt vett az akcióban. Éppen ezért videóktól függetlenül megelőlegezem a bizalmat a Mythic-nek, főleg ha RvR-ről van szó.
-
Kalinka #1609 WarHerald: Beta Invite Update
Invites Are Out!
Waaagh!!!
No, you're not dreaming!
We've sent out a handful of invites to folks who have been waiting for a while now and met our current eligibility requirements. This includes event attendees, contest winners, and various other associations. This is just the beginning, keep your eyes peeled - there are more to come!
persze én megint lemaradtam :) -
Igen,ezért gondolkodtam el ezen a játékon én is......szerintem videókat nézni itt nem jó,mindenhol baromira lassúnak és unalmasnak tűnik a harc,de sokan mondják,hogy ha te játszasz vele,az teljesen más...nem lenne rossz kipróbálni
-
Amennyire én tudom, az összes videón teljesen kezdők játszanak, de kicsit azért aggódok. Kiadhatnának egy videót, ahol teszterek lvl 40-en 10v10-et nyomnak, csak hogy a dinamika ill. az egyes classok változatossága látszódjon, vagy a collision detection és a helyezkedés fontossága. Meg jöhetne már maga a game is :). -
WiLDoR #1606 akkor jó, megnyugodtam :)
mert ez igy a video alapján nagyon gázúl festett, viszont én bizom benne nagyon, hogy war-ban atompörgös harcok lesznek, rengeteg taktikai elemmel, megfelelő pozicionálással, ahol a karakterek tucatjai loholva futnak, rohannak, egymás mögött, körül, keresve a tökéletes pozíciót a halálos döféshez :)
szal akciódús legyen... -
Chris #1605 Biztos nem, az elején mondja is a csóka, hogy ez csak egy hosszabb prezentáció kivágott része, és NEM egy olyan videó ahol ők játszanak, mert akkor fel-alá ugrálnának és spellekkel dobálóznának. Ilyen npc kontra npc videók voltak anno wowról is. -
Nem ennyi :) Legelső betaba sokat rvreztem, hidd el uaannyi mozgást igényel, mint a wow kb. Plusz itt vannak különböző sideattackok is, amihez muszáj elmozognod. Ez meg csak egy bemutató video, tény, hogy hülyén néz ki a mozgás. -
Ez már rég óta nekem is szúrja a szemem. -
WiLDoR #1602 [URL=http://mythicmktg.fileburst.com/war/us/media/flash/2008-01_VotM.html]"battle"[/URL]
ez tényleg ilyen statikus ingame?
mármint amit a video-ban látok, a következő: 20+ ember áll egymással szemben a csata közepén, mintha le lennének betonozva 1 helybe, s ütik egymást agyatlanul. nincs oldalazgatás, nincs olyan, hogy megpróbálnak a másik hátába kerülni, hogy kevesebb sebzést kapjanak, mage áll szembe melee-vel, melee üti, mage meg üti bottal, meg varázsol. he?
ennyi volna egy epikus "battle", ugye nem?
-
az folyamatosan megy. -
Alblink #1600 Hello,mikor lesz ujabb beta kulcs sorsolas? -
Ironbreaker
bocs ha vótmá -
Jaj tényleg :) A daocban csak hasonló van. Mondjuk Blizzard zenét rakni WAR videó alá... :) -
Bizony-bizony -
Ez diablo tristram téma, ha minden igaz. -
A magyar war oldaról, jól emlékszem, hogy ez a zene a daoc-ban volt mint háttérzene? -
hehe. Sajnos még 6x meg fogják változtatni. /ne legyen igazam.../ -
Megy a bannerba :) -
-
December 13, 2007 :
"...Release in Calendar Q2 2008..." -
2008ősz előtti időről eddig se volt szó megjelenésnek. :C -
Ezt hol olvastad? -
Tényleg átrakják Q3-ba a megjelenést? :/ -
Szarumán,elkapott a háború szele! xD