91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Ja! Mi ez az idétlen név?
    Mé nem KP,Kis Puma, Kicsike Pumácska,stb oszt kész.
  • Her Laca

Már nem emlékszem ,de ha jól rémlik annó ha 30% körüli volt az elhalálozási aránya valakinek ,le is tiltották war ról. Rettegtem ,nehogy csak megközelítsem is. A mai napig rettegek:) Le se megyek a jó kis magaslati levegőmből:D
  • Po Lee
    T baalika!
    Az eset 0m történt.
    A Bombázógép egyértelműen támadó manővert hajtott végre a célok irányába (tudom mert én is sokat bombázok) ha nem így tesz akkor én sem alkalmazom ezt az elkeseredett megoldást mert az volt. Én komolyan veszem a rám bízott feladatokat legyen az egy virtuális war vagy való életben kapott feladat.Engem anno így neveltek. Sem én sem a század többi tagja nem a különféle pontszámokra, statokra, hajt. Ha jó astat az jó, ha nem akkor ez van.

• Lacusch69

Nem vagyok érintett, nem is war-ról van szó, de hozzátennék egy valamit:

Mostanában nem a Lobbyn, hanem az Xfire-n repülök egy orosz dogszerveren.
    Itt minden megengedett, fel-és leszálló gépek lövése (finalon is), ejtőernyős lelövése, állóhelyen tartózkodók lövése, bombázása, szóval minden.
    De: egy VÉLETLEN ütközésért is megy egy "sry"...
  • baalika
    Szégyen gyerekek.

Leszálló, felszálló gépre, ernyőre, lángoló gépre nem lő, bombázónak neki szándékosan! nem megy egy lelkileg kiegyensúlyozott felnőtt ember. Amióta az eszemet tudom mindig ezt tanulta tőlem mindenki.

Nem szeretném bántani a 77-eseket mert én eddig, alakulásuk óta derék amikkal repülő társaságnak tartottam őket. Az erkölcsi mélységek látogatásáról pedig (főleg kommunikációban) én is (rólam is) mesélhetnék az elmúlt több mint 10 év után, de az, hogy van magyar század, aki ilyen dolgot művel, ráadásul egy másik magyar századdal majd még sörkárörvend is rajta, az egyszerűen szégyen.
    Én legalábbis rettenetesen szégyelltem volna magam ha a ricsiben ilyen történik. De nem is emlékszem rá, hogy akár a dongó akár a pumák akár a ricsi, akár a 42nd ilyet művelt volna, de ha mégis, utána így reagáljon rá. Nem beszélek magas lóról ezért nem akarom leírni a 77.-et de nagyon meglepett, hogy ennyi idő után ilyet látok magyar századok között.

Erre nincs mentség.

A bombázókat "egy ideje szívemen viselem" és hát nekem is felszökik a pulzusom ha valaki nekemjön szándékosan és még bocsánatot sem kér... rögtön. Csak abba gondoljon bele a vadász, hogy nekünk nem pár perc feljutni 4-5 ezerre, a küldetés nagy része ebből áll, és a legtöbb bombázó elég védtelen is egy vadásszal szemben, ezért nincs szükség aljas megoldásokra, ha pedig nekemjössz miután oldottam, az neked sem jó, nekem sem jó. De még előtte sem.
    Ha úgy csinálod, hogy előtte kiugrasz és túléled, de a géped nekimegy a bombázónak! Hallod, arra még én is azt mondanám, hogy nem semmi, utolsó cseppig küzdöttél. De így...
    Hol marad a, na leszálltam jót repültem, túl is éltem, jó kis küldi volt érzése? Háhá meghaltam, DE Ő IS! Ez kinek jó?

Tudja mindenki, hogy én mindig azt mondtam, úgy repülj mintha ott ülnél a gépben és ne csinálj olyat, amit az életben nem tennél meg. Ezért játszunk szimulátort és nem pacman-t vagy hawx-ot. Rendben van, hogy nem mindenki így fogja fel egy átdolgozott nap után, de valahogy akkor is fontos volt akár virtuális akár az igazi pilótáknál a becsület és a tisztesség. Nálunk egy online war-nál élesebb repülés nem is nagyon van.

A pont számít csak? Hogy meglegyen a mission objective? Legyen elég frag kill pk ilyen ratio olyan ratio? Még a barátokkal való kapcsolat árán is? Még a századok közti jó kapcsolat árán is? Komolyan annyira fontos néhány tank, néhány statisztika, hogy semmi nem számít ilyenkor és felejtse el mindenki a bocsánatot mert mi elérjük amit akarunk?

...

Csak azt szeretném mondani, hogy mindenkinek jobban esne ha ma is virtuálisan a becsülethez és tisztességhez tartaná magát, legalább hivatalosan minden század.

Ha pedig tovább folyik a magyarázkodás akkor csak annyi marad, hogy

szégyelljétek magatokat. Az "öregektől" biztos nem ezt tanultátok.

KP
  • Szepy2884
    ja, közben nézem, hogy el is küldted :))) Köszi
  • majonur
    Olvastam, koszi szepen, pont elotte kaptam linket Tomtol is.
  • majonur
    koszonom!
  • Szepy2884
    olvastad a privimet? ;)
  • Zpogi
    A Conf.ini-ben keresd meg azt a sort,hogy Arcade=0,na azt kell átírni 1-re és már működik is.
  • majonur
    hello!
    megkerdezhetem, hogy ez mifele kiegeszito, ami megmutatja a becsapodo? lovedekek iranyat?
  • Lebowski
    jaj.
  • Po Lee
    T Lysandus!
    1.A kísérő vadász feladata a rábízott bombázógépek védelme. Azaz hogy ellenséges vadász ne férjen a kísért gépekhez ne legyen alkalma közelébe férkőzni ill támadni azokat. Ez esetben ha nem nagy magasságban repkednek hanem alacsonyan kísérik Pordyékat letudtak volna kötni minket (mivel csak ketten voltunk Drebillel ők meg hárman)amíg a bombázók elvégzik a dolgukat és távoznak .
    2.Nem tudtam hogy Pordy az a Ju88 as ITT NINCSENEK IKONOK A GÉPEK FELETT ÉS NINCS KIÍRVA A NEVE SEM !! Megvoltam győződve ,hogy ő menekül elfele és Drebil őt kergeti ill lövi.

3.Ha 0m bombázgatsz 4x500kg bombával 0 másodpercen hagyod a késleltetést? Szerintem nem. Ilyenkor minimum 3-4 másodpercre kell állítani, hogy kiérj a robbanási körzetből és te ne sérülj meg.Valószínű ezért nem vettem észre a tankok pusztulását.

4.Egyértelműen az álló tankok felé kanyarodott és nyomta le a gép orrát épp úgy mint támadásnál szokás. Nem volt idő tankokat nézegetni,cselekedni kellet azonnal.

5. Nem kérek elnézést azért mert végeztem a feladatomat, ami úgy szólt hogy védjem a szektor támadó tankokat. Nálunk a Feladat végrehajtása az első, ha az valamiért nemsikerül akkor a küldi túlélése ha az lehetséges.

• Szepy2884
    OFF

Nagy kedvencem a "Susogós mackók" a commedy centralon. Egy link ha valaki nem ismerné. A szövegen meg a poénon kívül nagyon bírom Brendon (a barna mackó) hangját. végre megtudtam, ki követte el.

Kicsit utánanéztem az úriembernek, hogy ki is ő. Többek közt ezeket találtam:

video 1
    video 2

A csávó szemében vagy az őrültség, vagy a zsenialitás csillog bár a kettő mint mondani szokás egy és ugyanaz. 1 biztos, semmiképp sem 100-as.
  • VO101Tom
    Az azonnali refly nem feltétlen rossz, ha közel van a csata, viszont aki ottmarad, annak tudnia kell, hogy kevesebben vannak. Inkább magassági fölényre, biztonságos harcra kell öszpontosítani, hogy addíg életben maradjon, míg visszaérkeznek a többiek. Legtöbbször ezzel van a gond, ha valaki leesik, a többiek harcolnak tovább ugyanúgy, lesz ami lesz alapon.
  • szekelyland
    Ezt úgy akartam érteni, hanem hogy mindenki aki repül ott legyen a TS-en és csakis a játékra menjen az összpontosítás, valamit a le-felszállások legyenek összhangban. Inkább várjunk a felszállással és együtt menjünk, mert ott az erő, nem pedig amint vki lezuhan, refly és egyedül megy. Inkább legyen esti 3-4 bevetés sikerrel, egy kis reptéri várakozással, mint 5-6 bevetés ahol mindig szétlövik az ember seggét, mert amig ő harcol a többi épp akkor szál fell, mire meg ő száll fell, arra a többit lövik éppen szét..
  • V Domino #31180
    Semmi gond,részemről sincs harag.

Legközelebb én is egyértelműbben fogalmazok,így elkerülhető lesz,hogy félreértsük egymást.

S!
  • VO101Tom
    Jó kis hentelés volt. A sok BOB után jól esett hasítani a G-10-el :)
    Zártkörű? Aki ott van a szerveren és fent van Ts-en, az bármikor csatlakozhat.
  • Glo
    A 2. headshot király, ugyanazzal a lőszerrel átlőtted a pilótát meg a személyzetet is :)
  • szekelyland
    hát tényleg jó kis nosztalgia-buli volt, kivételesen előre G10-essel mentem, egy P47 meg egy B25 bánta, utána a következő mapon A9 -es, a szokásossal kértem, ezt két tempi és egy spit bánta, egy bevetésen belül, mindez a nagyszerű kommunikációnak és együttműködésnek köszönhető. Szepy, Tom, Pogi és Savas is jócskán aratott a babérokból, így a vörösök is kaptak rendesen, jópárszor mi is letörtük a tükrüköt....
    Sajnos már késő volt, fáradt voltam és már kezdtem marhaságokat csinálni (alacsonyan bementem a túlerő közé, fordulózni és meg is lett az eredménye, engem is lelőttek), s ekkor mivel már nálam fél 1 volt, mentem aludni..

De az ilyen zártkörű összejöveteleket máskor is be kellene vezetni, ső az újak is jöhetnének, hadd ragadjon rájuk is valami.
  • Lysandus
    Kedves Po!

Nem értem mi köze van annak, amit csináltál a kék kísérővadászokhoz. Ha valamit rosszul csináltak, akkor majd megbeszélik a kiértékelésnél.

2. Pordy elnézést kért azokért a szavakért, amit neked írt. Te viszont még mindig nem kértél elnézést a szándékos belemenésért. Talán ideje lenne.

3. Lebowskinak igaza van. Két magyar századról van szó, legalább mi tiszteljük egymást jobban.

4. Nem most kezdted Te sem, én eddig azt hittem meg tudod különböztetni egymástól a kilőtt és még aktív tankokat.

5. Ha minden fegyvered beragadt, akkor miért nem szóltál valamelyik társadnak, hogy itt és itt van Pordy vadászfedezet nélkül, lehet menni a sörökért. Valakinek csak volt még lőszere.

6. Tényleg vannak a lobbin gyökerek - Lukast nem lehet nem elfelejteni -, de nem biztos, hogy ebbe a versenybe kellene beszállni.

+1. Még egyszer: tőletek még senki nem kért elnézést a történtekért.
  • Lysandus
    Hogy jó példával is előjárjak: elnézést, félreértettelek. Meggondolatlanul fogalmaztam. Különösen, mivel egy malomban őrölünk.

1/3_vszd_Tazar
  • V Domino #31174
    +1
  • Zpogi
    Egy pár képet megosztok veletek:
    A tegnap előtti VRVB-n SUM után

Offline gyak. I.A.R.80-val Db3M-ek ellen,Arcade=1.
    Egy Headshot:

Még egy Headshot:

Mázli:

Ezt meg csak úgy :)
  • Po Lee
    T Pogi!
    Ne tud meg mennyire be voltam szarva míg téged lőttelek . Folyamatosan azt vártam mikor darálnak le a társaid, de csak egy füstölgő hajtóművű AI IAR próbált segíteni rajtad . Csodálkoztam is hogy egyedül hagytak.
  • Szepy2884
    Tegnap Ata, Tom, Savas, Pogi meg én mentünk pár fajin kis kört a WC-n (kedvenc serverem). Sokat lőttünk és minket lőttek párszor, mert az ellenfél kemény volt, de korrekt mint általában. Nem volt killsteal, nem volt rinya, még akkor sem, ha mi 5-en közrekaptunk egy Tempit vagy Spitet és a 30-asokkal "széttéptük mint hülye gyerek a mesés könyvet" by Ata

Gyakran hiányolom a 77-eseket erről a serverről pedig ha valahol, akkor itt tényleg kiegyenlített a gépkiosztás (késői spitek tempik vs Fóka)
  • Zpogi
    Abban a küldetésben harcba keveredtem 2 ratával,jobban mondva egyet megcsaptam-lelőttem a másik meg beült mögém(amire azt hittem eleinte a hangjából,hogy I.A.R,mert az is volt a szektorban),na ő volt Po. Ellőtte az elevátorom,majd röviddel később lelőtt. Én sem kaptam segítséget,pedig négy vadász is volt bőven 10km-en belül,amiből hárommal össze voltam rádiózva és folyamatosan adtam a poziciómat.. Kicsit szarul esett,de hát ez van így jártam,majd legközelebb jobban csináljuk.
    Páran itt közülünk nemrég kezdtünk még csak komolyabban war-ozni,van még mit tanulnunk,de minden erőnkkel rajta vagyunk.
  • Lebowski
    hát ez valami zseniális. végre valami vidámság ezen az ocsmány napon :D ez kurvajó :)
  • szekelyland
    Histerical, nem Historical
    Főleg amikor A8-as fókát meg sima G6-ost kapunk La7 ellen.....
    Mi meg 45 ban is Ju88-al meg Heineken 111 el megyünk, ők meg Pe-2 vmelyik 45-ös modelljével, meg 44-es B25 el, meg ugyancsak háborúvégi A-20assal, ami szinte jobban emelkedik mint az A8-as fóka....
    Ja és ha véletlen 100 esetből 1x 262 -est kapunk meg Arado 234-et, akkor máris telefossák a fórum falait
  • Glo
    Jaja :)

Mondhatjuk röviden, hogy 39-42-ig az online warokon a planeset Balanced, a 43-45-ig meg Historical
  • Lebowski
    Nem vitát szeretnék szítani, senki mellet és ellen sem szeretnék érvelni, DE: SZERINTEM nincs az a szituáció az IL2-ben (!) ami megkövetelje azt, hogy direkt nekivezessük a gépünket egy támadó bombázónak, vadásznak, kislepkének (kivéve ha vérlepke :D ). Volt a 77es oldalon egy olyan mondat is, hogy 4 szektoron át üldözték Drebilt bombázás után, majd lelőtték. És erre jött a kérdés, hogy ez oké-e? Nem értem, hogy ha lőszerrel vakarnak le az égről már mi a halálért ne lenne oké. Szerintem ha lőszerrel kapirgálják le azt a junkát akkor senkinek egy rossz gondolat sem fordul meg a fejében, hogy vááá direkt rá mentek és fúj gonosz galád 77es népség. Szerintem jobban kell tudni vélozni azzal a nyüves ratával is és akkor nincs ilyen probléma. Félreértés ne essék, ez nem a 77.PX század kikezdése volt. Csak jelezni szeretném, hogy ugyanúgy felszálló-leszálló gépre sem lövünk stb., amit Tom is írt. Szerintem a Lobby-n van, legalábbis amikor még aktívan repültem akkor még volt egyfajta etikett, ami nem volt kimondva, sem leírva, de érdekes módon a pilóták 80%-a így is betartotta. Mégis akad egy-két gyökér, aki mint Vogelt is lelőtte, de annak egy életre megjegyezzük a nevét. És számomra pont nem az a legantipatikusabb az egészben, hogy ezt pont két magyar század között történik.Tudván ezt, én ilyen kétes szituációba nemhogy bele nem mennék, még eszembe se jutna. Lehet, hogy ennek nincs nagy jelentősége, de azért 6-8 évvel ezelőtt még próbáltuk egymást segíteni valamilyen szinten, persze akkor is voltak viták, de érdekes módon meg lehetett TS-en beszélni a dolgokat. Na mindegy, remélem azért nem lesz ebből tartós mosolyszünet...
  • szekelyland
    Húú, de rég nem vót egy kis flame.....
    Hiába na,idézek egy klasszikust: (angolul van és hosszú, én meg lusta vagyok itt a melóba fordítással foglakozni... ):
    Well, I made some thoughts on what would happen if VEF3 was running at this moment and I think that I can offer you the exact situation and time plan. The structure is by time and what the ones who "help" wars as always will be saying:

1) Time of presentation (front situation: equal)
    Mass: WOW!!, It's the best war ever!!, You are AMAZING!!, Admins deserve a medal!!, It worthed the wait!!
    VVS-whiners: nothing
    LW-whiners: It seems good, but some issues make me wonder. Hmmm, we'll see...

2) 1st week of runnning VEF3 (front situation: equal)
    Mass: How do we do "this"?, I love it!!, Admins are great!! You did a great work!!
    LW-whiners: Why do we have F2's in Strategic Bombing missions?

3) 3rd week of running VEF3 (front situation: light advantage of LW)
    Mass: "This" is kinda complicated, I love it!!, Admins we love you!!, This is the BEST ONLINE WAR EVER!!
    LW-whiners: Since F4s don't have bombs as in RL it's definite that Oleg sucks big time

4) 5th week of running VEF3 (front situation: bigger advantage of LW)
    Mass: I really don't get "this", I love it!!, Admins we love you!! Why was I punished for editing the mission file? It is not written in rules that it is not allowed!!, Please =SF= guys stop using the nav. lights in fight
    VVS-whiners: Why do we have so many I-16s? Can't we get more Yak-7B and Laggs? Nav. Lights are allowed in fight since there is no way to view them in logfile, We want more IL2s
    LW-whiners: We need more F4s! F2s are too many for this time of the year!, I've read that some G2s were fighting in "this" part of the front, All VVS AIs should be rookies

5) 6th week of running VEF3 (front situation: the return of the Sith....ooops I meant IL2s: advantage to VVS)
    Mass: WOW it is so interesting!! How do I do "this"? Why don't I get one zillion points for killing one human and disabled in mind pilot? I killed 3 friendlies by mistake - why did I get negative points? it was only a mistake!!, I bombed 69 cars and still my rank is potato-cleaner, Admins YOU are great!!
    VVS-whiners: Now we're equal - with one trillion IL2s the situation is as it should be, suckers you were only winning because we had no IL2s, why not using landing lights in fight? admins please allow them, I like smoke - can I use it in fight?
    LW-whiners: there were never made so many IL2s in WWII - I read it in the "comprehensive history of WW2 for LW-whiners", we should have had G2s by now, I want my G2, why don't we have BF110-G2s? we were supposed to have a similar model in battle (that it didn't have wings and it was called shitt-thrower doesn't matter)

6) 8th week of VEF3 (front situation: stallmate)
    Mass: I was banned only because I edited the eventlog - why?, Hosts rule - you can fly in my server only if you sign a declaration to become a slave of mine for 400 years, why host kicked me?, sori four mi iglich, i didn't wont to kil friedn - it will misteika - sry mai anglais
    VVS-whiners: now the situation is what it should be but if we see G2s or bf110-g2s before 1948 we'll leave the war, why do we still fly i-16s?, we should have a ratio of 3 to 1 in planes
    LW-whiners: now that we'll get G2 things will get better, why can't i use mk108 in bf110g2? i want my MTV, admins are vvs biased...
    R-sucker: Dolphin you killed 199 in one streak! WOW you're my hero!!! Now we're only 10 to have done this and I bet that history will be talking about us

7) 10th week of VEF3 (front situation: lw win everything and everywhere)
    Mass: I hope we get to 1943..., i want mi la5fn - sry mi englaich, me not chetar - sori mai iglis, i'm fair as you all know (really?) and i say that things are not working correct here, dolph stop writing in forum
    VVS-whiners: if we don't get La7 (cause there was a prototype of it flying somewhere in Siberia) we'll leave VEF3, Why don't we have B25? i never expected that russian admins would be so lw-biased..., We quit, if we don't get Su27 we'll leave vef3 and go to some better war
    LW-whiners: now you all see how better are the lw-pilots, germany should have won, in the top20 of the pilots all of them are lw - doesn't this prove that we're better?, la5fn from now? whyyyyy???,
    VEF3 admins: we're getting tired with the situation, stop whining, dolph stop writing in forum, x-pilot you are banned for looking into my sisters skirt

8) Some weeks later...(front situation: who cares?)
    Mass: That's it - I'm out of this BS, Admins you are GREAT please don't stop VEF3, I quit, I quit, I leave, sory my iglich, me no anglais
    VVS-whiners: hehehehe now that you don't have G2s you don't seem to be so good hehehehe, we should have 10 la5fn for every g6 early you have, why we still have 1 I16 in every 1 million planes? we are better and if admins were not helping lw we would have won the amp in 2 days, me no inglais
    LW-whiners: We should have FWA99 by now, i never expected a fair war from rusky admins, we should make our own war, i don't whine - i only want things to be fair and this means Me262 vs unarmed Li2 in every mission, we still have most of the aces in the top20
    R-sucker: I have 1875 kill swith one streak! I'm the best ever! I should be buried next to Airton! My country now has one more hero after Pele and Airton, don't you get it? I'M THE BEST!!!, Doph fuck you, Niko fuck you, Fuck you all who don't admire my uber way of fighting, The only limit is my self - can I kill 2000 victories with one streak? Will there be so many idiots flying I16s at 10.000m? Dolph you suck - fuck you
    VEF3 admins: We're thinking to stop this project, Sorry but personal reasons force me to quit VEF3, i'll stop involving in punishing/admining the forum, we stop in 1 week

And after some days...here comes X-guy with some news:
    "We start a new promising online war! You are all welcome! No bias in X-war! Trust me, I'll be fair! I have some revolutionary way to handle planesets: we won't give any to anyone! ..."
    And the rest of the community:
    "It sounds great! This will be the BEST ONLINE WAR EVER! WOW!! WOW!!, It's the best war ever!!, You are AMAZING!!, Admins deserve a medal!!, If you need my help I can be the boss in this project, I can help you (but only do not ask for any work - I'm allergic to work), If you need an admin you know I can help you, I'm experienced - you need an admin to help you?, VEF3 sucked and now we want to support some new online war: I can help you with my ideas, do you need an admin for the forum?, i can enforce the law in your project, if you need any help I can help...what? how can I open FMB?, i'm here for you - what is this eventlog?, WOW!!!, We'll support you 110%"

And time will pass and we'll grow older and some time some of our wifes will divorce us and we'll be screaming in the court: "Judge you are wife-biased!!! I could not expect a fair treatment from a judge called....OLEG"
  • VO101Tom
    "nem közli mennyi tanknak mennyi ideig kell túlélni".
    AW-n volt, hogy 40 perc után ha bombáztál, az már nem számított a reportban.

De ez itt is van:
    "If you are defending a sector, there is a time limit: You have 40 minutes from mission start to destroy the enemy tanks incoming to your sector. After that time, the tanks are counted as ground objectives and do not count towards the mission result."
  • acidrain
    T. Po! Kommentemet megtalálod a misszió reportjában.
  • Glo
    Szevasz Po!

Olvassátok el a Manualt :)

Ha a szektor kék csíkban van, akkor 5 tanknak, ha piros csíkban akkor 2 tanknak kell túlélnie a foglaláshoz. Sárga csíkban meg random 2-5 tankig terjedően (tehát lehet, hogy 3-mal is foglalod, de lehet 4-gyel se).

Én amúgy amondó vagyok, hogy nem kell itt szektorokat foglalgatni. Átkerülnek azok maguktól is a kék oldalra, csak ki kell várni

A héten már nem repülök, remélem addig elfoglaljuk a mapot, és jön a következő, valami kevésbé román gépkiosztással :)
  • Po Lee
    T Laca!
    A tanács nem neked szólt, hanem azon Kék oldali kísérővadász pilótáknak akik részt vettek a küldiben, és most hallgatnak mint szar a fűben.
    Amúgy a var egyik hibája, hogy nem közli mennyi tanknak mennyi ideig kell túlélni a sikeres teljesítéshez. Az AW-n ezt megoldották, ott nem egyszer fordult elő, hogy ha láttuk buktuk a missiot azonnal spuriztunk leszállni és csak akkor harcoltunk ha muszáj volt .
  • Zpogi
    Szia Pó!
    Üdvizellek itt a fórumon!
  • Her Laca
    PÓ!:)

Köszke a tanácsot,de én maradok azon a 4-7 k-n:) Ha nem baj:D

Mint írtam gyáva egy népség vagyok:)Jelzem nekem aztán tök mindegy ,hogy kinek mész neki. Magam részéről biztos nincs az a szitu, amiért meg akarnék pusztulni ,már így virtuálisan:)

• Po Lee
    T Uraim!
    Tisztázunk valamit Én azaz 77PX_Po Csak azért mentem neki a Ju88as nak mert ráfordult az álló tankokra amiket épnek láttam, ha elkezd menekülni eszem ágába se lett volna nekimenni 2 lelőtt géppel a tarsolyomban, valamint azért nem lőttem rá mert nem volt már sem lőszerem sem rakétám. Maximum repkedek egy kicsit körülötte hogy segítségért kiabáljon a 2000/3000m-ről lefelé jövögető kísérővadászaitól ezzel segítve Drebilt hogy ne csak őt figyeljék és legyen ideje lelöni a másik Ju88-ast.Mondjuk én azt hittem Endy az akire rámentem mert a másik bomber azonnal menekülni kezdett amint megtámadtuk őket.

Egy tanács a Kisérgető vadászoknak.

Ha a Bombázóitok 0m en grasszálnak ne 2000/3000m-ről nézegessétek az eseményeket mert mire lejöttök már nem vége lesz mindennek.
  • Glo
    Hát igen, elég gyengén adják elő. Lassan elvéreznek a srácok. Néhány reptértámadó küldivel végképp ki lehetne ütni őket a nyeregből.