IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Lysandus #31176 Kedves Po!
Nem értem mi köze van annak, amit csináltál a kék kísérővadászokhoz. Ha valamit rosszul csináltak, akkor majd megbeszélik a kiértékelésnél.
2. Pordy elnézést kért azokért a szavakért, amit neked írt. Te viszont még mindig nem kértél elnézést a szándékos belemenésért. Talán ideje lenne.
3. Lebowskinak igaza van. Két magyar századról van szó, legalább mi tiszteljük egymást jobban.
4. Nem most kezdted Te sem, én eddig azt hittem meg tudod különböztetni egymástól a kilőtt és még aktív tankokat.
5. Ha minden fegyvered beragadt, akkor miért nem szóltál valamelyik társadnak, hogy itt és itt van Pordy vadászfedezet nélkül, lehet menni a sörökért. Valakinek csak volt még lőszere.
6. Tényleg vannak a lobbin gyökerek - Lukast nem lehet nem elfelejteni -, de nem biztos, hogy ebbe a versenybe kellene beszállni.
+1. Még egyszer: tőletek még senki nem kért elnézést a történtekért.