IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
hát tényleg jó kis nosztalgia-buli volt, kivételesen előre G10-essel mentem, egy P47 meg egy B25 bánta, utána a következő mapon A9 -es, a szokásossal kértem, ezt két tempi és egy spit bánta, egy bevetésen belül, mindez a nagyszerű kommunikációnak és együttműködésnek köszönhető. Szepy, Tom, Pogi és Savas is jócskán aratott a babérokból, így a vörösök is kaptak rendesen, jópárszor mi is letörtük a tükrüköt....
Sajnos már késő volt, fáradt voltam és már kezdtem marhaságokat csinálni (alacsonyan bementem a túlerő közé, fordulózni és meg is lett az eredménye, engem is lelőttek), s ekkor mivel már nálam fél 1 volt, mentem aludni..
De az ilyen zártkörű összejöveteleket máskor is be kellene vezetni, ső az újak is jöhetnének, hadd ragadjon rájuk is valami.