IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • baalika
    Szégyen gyerekek.

Leszálló, felszálló gépre, ernyőre, lángoló gépre nem lő, bombázónak neki szándékosan! nem megy egy lelkileg kiegyensúlyozott felnőtt ember. Amióta az eszemet tudom mindig ezt tanulta tőlem mindenki.

Nem szeretném bántani a 77-eseket mert én eddig, alakulásuk óta derék amikkal repülő társaságnak tartottam őket. Az erkölcsi mélységek látogatásáról pedig (főleg kommunikációban) én is (rólam is) mesélhetnék az elmúlt több mint 10 év után, de az, hogy van magyar század, aki ilyen dolgot művel, ráadásul egy másik magyar századdal majd még sörkárörvend is rajta, az egyszerűen szégyen.
    Én legalábbis rettenetesen szégyelltem volna magam ha a ricsiben ilyen történik. De nem is emlékszem rá, hogy akár a dongó akár a pumák akár a ricsi, akár a 42nd ilyet művelt volna, de ha mégis, utána így reagáljon rá. Nem beszélek magas lóról ezért nem akarom leírni a 77.-et de nagyon meglepett, hogy ennyi idő után ilyet látok magyar századok között.

Erre nincs mentség.

A bombázókat "egy ideje szívemen viselem" és hát nekem is felszökik a pulzusom ha valaki nekemjön szándékosan és még bocsánatot sem kér... rögtön. Csak abba gondoljon bele a vadász, hogy nekünk nem pár perc feljutni 4-5 ezerre, a küldetés nagy része ebből áll, és a legtöbb bombázó elég védtelen is egy vadásszal szemben, ezért nincs szükség aljas megoldásokra, ha pedig nekemjössz miután oldottam, az neked sem jó, nekem sem jó. De még előtte sem.
    Ha úgy csinálod, hogy előtte kiugrasz és túléled, de a géped nekimegy a bombázónak! Hallod, arra még én is azt mondanám, hogy nem semmi, utolsó cseppig küzdöttél. De így...
    Hol marad a, na leszálltam jót repültem, túl is éltem, jó kis küldi volt érzése? Háhá meghaltam, DE Ő IS! Ez kinek jó?

Tudja mindenki, hogy én mindig azt mondtam, úgy repülj mintha ott ülnél a gépben és ne csinálj olyat, amit az életben nem tennél meg. Ezért játszunk szimulátort és nem pacman-t vagy hawx-ot. Rendben van, hogy nem mindenki így fogja fel egy átdolgozott nap után, de valahogy akkor is fontos volt akár virtuális akár az igazi pilótáknál a becsület és a tisztesség. Nálunk egy online war-nál élesebb repülés nem is nagyon van.

A pont számít csak? Hogy meglegyen a mission objective? Legyen elég frag kill pk ilyen ratio olyan ratio? Még a barátokkal való kapcsolat árán is? Még a századok közti jó kapcsolat árán is? Komolyan annyira fontos néhány tank, néhány statisztika, hogy semmi nem számít ilyenkor és felejtse el mindenki a bocsánatot mert mi elérjük amit akarunk?

...

Csak azt szeretném mondani, hogy mindenkinek jobban esne ha ma is virtuálisan a becsülethez és tisztességhez tartaná magát, legalább hivatalosan minden század.

Ha pedig tovább folyik a magyarázkodás akkor csak annyi marad, hogy

szégyelljétek magatokat. Az "öregektől" biztos nem ezt tanultátok.

KP