IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Po Lee
    T Lysandus!
    1.A kísérő vadász feladata a rábízott bombázógépek védelme. Azaz hogy ellenséges vadász ne férjen a kísért gépekhez ne legyen alkalma közelébe férkőzni ill támadni azokat. Ez esetben ha nem nagy magasságban repkednek hanem alacsonyan kísérik Pordyékat letudtak volna kötni minket (mivel csak ketten voltunk Drebillel ők meg hárman)amíg a bombázók elvégzik a dolgukat és távoznak .
    2.Nem tudtam hogy Pordy az a Ju88 as ITT NINCSENEK IKONOK A GÉPEK FELETT ÉS NINCS KIÍRVA A NEVE SEM !! Megvoltam győződve ,hogy ő menekül elfele és Drebil őt kergeti ill lövi.

3.Ha 0m bombázgatsz 4x500kg bombával 0 másodpercen hagyod a késleltetést? Szerintem nem. Ilyenkor minimum 3-4 másodpercre kell állítani, hogy kiérj a robbanási körzetből és te ne sérülj meg.Valószínű ezért nem vettem észre a tankok pusztulását.

4.Egyértelműen az álló tankok felé kanyarodott és nyomta le a gép orrát épp úgy mint támadásnál szokás. Nem volt idő tankokat nézegetni,cselekedni kellet azonnal.

5. Nem kérek elnézést azért mert végeztem a feladatomat, ami úgy szólt hogy védjem a szektor támadó tankokat. Nálunk a Feladat végrehajtása az első, ha az valamiért nemsikerül akkor a küldi túlélése ha az lehetséges.