IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Po Lee #31158 T Uraim!
Tisztázunk valamit Én azaz 77PX_Po Csak azért mentem neki a Ju88as nak mert ráfordult az álló tankokra amiket épnek láttam, ha elkezd menekülni eszem ágába se lett volna nekimenni 2 lelőtt géppel a tarsolyomban, valamint azért nem lőttem rá mert nem volt már sem lőszerem sem rakétám. Maximum repkedek egy kicsit körülötte hogy segítségért kiabáljon a 2000/3000m-ről lefelé jövögető kísérővadászaitól ezzel segítve Drebilt hogy ne csak őt figyeljék és legyen ideje lelöni a másik Ju88-ast.Mondjuk én azt hittem Endy az akire rámentem mert a másik bomber azonnal menekülni kezdett amint megtámadtuk őket.
Egy tanács a Kisérgető vadászoknak.
Ha a Bombázóitok 0m en grasszálnak ne 2000/3000m-ről nézegessétek az eseményeket mert mire lejöttök már nem vége lesz mindennek.