IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Lebowski
    Nem vitát szeretnék szítani, senki mellet és ellen sem szeretnék érvelni, DE: SZERINTEM nincs az a szituáció az IL2-ben (!) ami megkövetelje azt, hogy direkt nekivezessük a gépünket egy támadó bombázónak, vadásznak, kislepkének (kivéve ha vérlepke :D ). Volt a 77es oldalon egy olyan mondat is, hogy 4 szektoron át üldözték Drebilt bombázás után, majd lelőtték. És erre jött a kérdés, hogy ez oké-e? Nem értem, hogy ha lőszerrel vakarnak le az égről már mi a halálért ne lenne oké. Szerintem ha lőszerrel kapirgálják le azt a junkát akkor senkinek egy rossz gondolat sem fordul meg a fejében, hogy vááá direkt rá mentek és fúj gonosz galád 77es népség. Szerintem jobban kell tudni vélozni azzal a nyüves ratával is és akkor nincs ilyen probléma. Félreértés ne essék, ez nem a 77.PX század kikezdése volt. Csak jelezni szeretném, hogy ugyanúgy felszálló-leszálló gépre sem lövünk stb., amit Tom is írt. Szerintem a Lobby-n van, legalábbis amikor még aktívan repültem akkor még volt egyfajta etikett, ami nem volt kimondva, sem leírva, de érdekes módon a pilóták 80%-a így is betartotta. Mégis akad egy-két gyökér, aki mint Vogelt is lelőtte, de annak egy életre megjegyezzük a nevét. És számomra pont nem az a legantipatikusabb az egészben, hogy ezt pont két magyar század között történik.Tudván ezt, én ilyen kétes szituációba nemhogy bele nem mennék, még eszembe se jutna. Lehet, hogy ennek nincs nagy jelentősége, de azért 6-8 évvel ezelőtt még próbáltuk egymást segíteni valamilyen szinten, persze akkor is voltak viták, de érdekes módon meg lehetett TS-en beszélni a dolgokat. Na mindegy, remélem azért nem lesz ebből tartós mosolyszünet...