Ötvös Tibor

Ünnepelnek az MMO-k is

Holnap Szenteste és ezen alkalomból érdemes számba venni azon kiegészítőket illetve meglepetéseket, melyeket a legnépszerűbb MMO-k tartogatnak az ünnepek alkalmából.

Az Age of Conan az A Bloody Solstice nevet kapott fesztiváljával ünnepli meg a Karácsonyt és január 9-ig lehet elérni. A két egyszemélyes és egy csoportos kampányt tartalmazó kiegészítőben Gymir Bloodbeard és csapata ellen kell harcba szállnunk. Az Aion is kap egy csomagot, melyben dupla XP-t kapunk az akció ideje alatt, egyedi skineket kapnak a fegyvereink és lesznek különböző fesztiválok is.



Az Anarchy Online a megszokott módon ünnepel, vagyis visszatér Santaleet és újra megjelennek a vicces maszkok és ruhák, fegyverek. A City of Heroes világába is megérkezett a tél. Ennek egyik jele, hogy a pályákon elvétve találhatunk ajándékcsomagokat, melyeket kibontva egyedi ajándékokat kapunk.

A Combat Arms egyedi lehetőséget kínál: az ünnepek alkalmából a fejlesztők ellen indulhatunk csatába, ami a rajongók számára különleges lehetőséget jelent. A Dark Age of Camelot világában is beköszöntött a fesztivál, melynek alkalmából új küldetéseket és tárgyakat szerezhetünk meg.



A DC Universe Online új gonosztevőt hoz be a történetbe. Ő a Grincs, aki Karácsony alkalmából folyamatosan ajándékokat lop mind a gonosz mind pedig a jók oldalától. Az Everquest II is egy egyedi küldetéseket is tárgyakat kínál, melyeket Santa Glug ad majd nekünk.

A Free Realms nagyon hasonló dolgot talált ki, mint a DC Universe Online, hiszen itt is ajándékok tűnnek el, ám az elkövető ezúttal a furcsa kinézetű Hóember. A Global Agenda pár sisakkal jelentkezik mindössze, ami így elég kevéske. A Guild Wars világában már javában zajlik a Wintersday 2011, melynek kereteiben aki ellátogat Lion's Arch, Kamadan vagy Eye of the North területére, azok egyedi küldetéseket, fegyvereket kapnak.



A LineAge II világának legfontosabb városaiban Santa Girl fákat és ajándékokat helyezett el, melyeket a gonosz Hóember megpróbál megsemmisíteni és a mi feladatunk megvédeni a cuccokat. A Lord of the Rings Online a Yule Fesztivállal ünnepli a Karácsonyt, melyben fel kell díszítenünk a területet az ünnepeknek megfelelően.

A WarHammer Online a Törpék Újévi Fesztiváljával várja a rajongókat, melyben új küldetéseket és új fegyvereket szerezhetünk magunknak. A sort pedig a legismertebb MMO, a World of WarCraft zárja, melyben idén is megrendezik a Feast of Winter Veil nevet kapott fesztivált, melyben természetesen ismét új küldetéseket és új fegyvereket szerezhetünk meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!