Ötvös Tibor

Age of Wushu

Korábban már beszámoltunk a nagyon egyedi megoldásokkal operáló Age of Wushu címet kapott MMO-ról, mely az idei E3-on is kint volt és sokak tetszését megnyerte.

A wushu a kínai harcművészetek összefoglaló neve, mely számos filmben is felbukkan. A legismertebb talán a Tigris és sárkány volt. A wushu filmeket nem nehéz felismerni, mivel ezekben az emberek képesek elképesztő mutatványokra (fák tetején ugrálnak, kilométereket repülnek stb.). És mindez az Age of Wushuban is megjelenik majd.



Az Age of Wushu elég sokban hasonlít a City of Heroes című MMO-hoz. Itt sem lesznek kasztok vagy fejlődési lehetőségek. Az egész rendszer a skillekre, képességekre épül. Karakterünk különböző mesterektől tanulhat meg különböző képességeket, melyeket aztán szabadon használhatunk. Ilyen lesz többek között a vízen futás vagy a falra mászás.

A játék Kínában játszódik és szabadon bejárhatjuk az egész területet, mindenféle megkötések nélkül járhatunk át a különböző régiókba. Pénzt a megszerzett cuccaink eladásával szerezhetünk, ám itt nem kell majd különböző árusokhoz vagy aukciós házakba menni. Egyszerűen kiválasztjuk, mit akarunk eladni, megadjuk az árat és kilépünk a játékból. Karakterünk ilyenkor NPC-vé válik és szabadon vásárolhatnak tőle a többiek.



Grafikailag az Age of Wushu kiérdemli a közepesnél jobb osztályzatot, de eget-rengető megoldásokra senki ne számítson. A zárt béta-tesztelés már zajlik, a megjelenés elméletileg még az idén esedékes lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • alien47 #3
    "Tigris és sárkány" meg egy kalap vacak volt. Kár az áramért amit a TV elhasznált, amikor megnéztem....
  • alien47 #2
    Ezt kicsit bővebben is összefoglalhatnád.
  • Frosty01 #1
    i can fap to this!