Ötvös Tibor

Válaszd ki, merre menjen az Assassin's Creed

A Ubisoft a Revelations megjelenése után már a valódi harmadik részre koncentrál, melyben elméletileg Desmond sztorija is lezárul.

A neten felbukkant szavazás alapján pedig a játékosok lehetőséget kapnak arra, hogy kiválasszák, mely korban szeretnék látni az Assassin's Creed új hősét. A felsorolás impozáns és el kell ismerni, hogy a készítők minden korba megpróbáltak belenyúlni. A lenti képen látható, hogy mely korokba helyezheti át a játékot a csapat.

Klikk ide!

A felsorolás közül a legérdekesebbnek az "Amerika inváziója a spanyol telepesek által" és az orosz forradalmi hadszíntér tűnik, de a többit is szívesen látnánk. Azon felül nagyon érdekel minden rajongót, hogy ki lesz az új hős, akinek bőrébe Desmond majd belebújhat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Bendzs #21
    Alapból szarul van megírva a cikk, minden olvasó és hozzászóló úgy tűnik biztosra veszi, hogy az AC3-ról van szó hála a félrefordításnak. Ha elolvassátok a kérdést is, nem csak a lehetséges válaszokat, minimális angol tudással rá lehet jönni, hogy... ("...would you like one of the next Assassin's Creed games to take place?") ...nem A KÖVETKEZŐ (the next - jelen esetben az AC3), hanem EGY KÖVETKEZŐ (one of the next) résszel kapcsolatos a kérdőív. Ez alapján egyáltalán nem biztos, hogy az AC3-ról van szó.
  • RoyalPredator #20
    Kína nem jó ötlet. A Japán már sokkal inkább.
    Japánnak mélyebb kultúrája és hangulata van.
    Ott a "ninjáknak" is mélyebb szerepük volt mindig is, és az építészet is tökéletes terepet biztosítana a parkournek.

    Ötvös Tiborka pedig úgy látszik, nincs tisztában a cikkírás alapvető szabályaival, hogy a linket nem teszi közzé. Google keresés sajnos fail, ugyanígy yahoo és szörcs. :S
    Nem mellesleg az Ubisoft fórum valami botrányosan szar hely.
  • NeoExDeath #19
    1. Hol lehet szavazni????

    2. Nehéz kérdés a választás. A magam részéről szeretném ha a történet nem modernesedne el, mert ettől lenne unalmas. A történelem során annyi és annyi remek kort lehetne feldolgozni, de a populáris média mindig ugyanazokhoz a lerágott csontoktól nyúl. Pl. kiakadnék ha egy világháborús AC készülne, annyi ebben a korban játszódó game van mint a tenger. Meg kellene maradni a "régi" koroknál, szóval egyiptom, kína és japán a nyerő nálam. (róma meg tényleg volt)
  • Hoz_Hun #18
    El hát. Bizos Kína lesz. Azt vezették elő. Meg mostanában nyalni kell Kínának, meg mint vevő kör is szép réteg. Azt is kinézem, hogy ha jól, történelem hűen ábrázolják a környezetet Kínában kötelezővé tezsik a játékot.
  • Hoz_Hun #17
    Japán, Kína bármelyik jöhet. Az "Embers" kisfilmben már úgy is előrevetíttetek egy kínai szállat. Ha azt folytatnák hát nagyon jó lenne. Micsoda látványvilág és hangulatot lehetne kihozni belőle. Japán témakörben hasonló jót lehetne alkotni.
    A Britek érdekes, de nem akkora változás a hasonló hangulatú reneszánsz Itáliához képest. Egyiptomból ki lehetne hozni valamít, de ott a látvány a rengeteg homokkal, hát nem is tudom.
    Egyik Amerikai téma sem tetszik. Az Orosz téma egyenesen taszít. Ősi Róma meg valóban olyan, hogy Róma már volt. Összehasonlítva egy Kína kínálta új varázslatos tájakkal építészettel, hangulattal, messze alul marad nálam.
  • dzsagon #16
    a picsába
  • Ender Wiggin #15
    Ezek szerint ez is csak olyan koncepció nélküli ad hoc fos, mint egy tv sorozat, mely a sok író és producer (és most már a közöség) szeszélyeinek megfelelően halad, amerre fújja a "szél". Az ACII-ig azt hittem komplett terveik vannak a végkifejletről, de a Brotherhood alatt végig volt egy olyan érzésem, hogy csak újrafelhasználták a másodikból kihegyott részeket és hozzáköltöttek valami érdektelen történetet. Ez a szavazás igazolta is a gyanút...(bár, jobban belegondolva bármi is lesz a szavazás vége, szerintem már rég el van döntve melyik valósul majd meg, de reklámnak nem rossz)
  • Evoluti0N #14
    Mondjuk egy link arról, h hol lehet szavazni nem lett volna rossz...
  • RoyalPredator #13
    Hol a francba lehet szavazni?
  • Fbn Lx #12
    vagy azok a szűk utcákkal teletűzdelt zsúfolt, szennyes, lámpásokkal teli középkori kínai városok. ó.