Ötvös Tibor

Street Cleaning Simulator - az utcasöprő szimulátor

A múltkor egy elég gagyira sikeredett Vészhelyzet-szerű játékról számoltunk be, most viszont stílust váltunk és egy újabb, szinte értelmetlen szimulátort mutatunk be.

Sokan már attól kiakadnak, ha egy játékban kamionnal kell árukat fuvaroznunk vagy egy vonattal kell a menetrendet betartva nagyobb városok között zötyögnünk. Most pedig megjelent az első utcaseprő szimulátor, mely a Street Cleaning Simulator nevet viseli és az Astragon adja ki.

A játékban egy adott városban kell - szó szerint - rendet tennünk. Először még aprócska vállalkozásunkkal kell kitakarítanunk a város bizonyos területeit, majd az egyre több pénzünkből egyre komolyabb gépeket illetve szerszámokat vásárolhatunk, amivel egyre nagyobb területet tudunk megtisztítani.



Az autónkat saját magunk vezethetjük és figyelnünk kell az üzemanyag szintre és a víztartályunkra is. Mindkettőt időről időre újra kell tölteni, ugyanakkor a tartályunkat, melybe a szemetet szedjük üríteni kell. A grafika elég gyenge, de aki ezt a műfajt kedveli - vagy most kedveli majd meg - annak feltehetően elég lesz ez a színvonal is.

A Street Cleaning Simulator egy érdekes próbálkozás, de valószínű nem rohannak majd tömegekben a boltokba, hogy lekapkodják a játékot a polcokról. Akit érdekel, az a hivatalos honlapon játékmeneti trailereket is megtekinthet és megtalálja a gépigényt is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • mojorisin #20
    Csak éppen ezt a TML Studios fejlesztette (World Of Subways, Bus @ Cable Car Sim), ezért össze sem hasonlítható a többi astragon szarral.
  • MegaStorm #19
    Az Astragon kifejlesztett egy "vázat", és arra építi az összes szoftverét, csakúgy mint ezt is.
  • Hunter of Deer #18
    Ezzel án is játszottam már, gondoltam meglesem ha már úgy is targoncázok melóban :D
    hát már ott felidegesített hogy nincs oldalazó benne :D
    egyébként az Astragon inkább a Farmer Simulator-ba ölné ezt a pént amivel ezeket a "szemeteket" gyártja és akkor talán nagyobb sikere lenne. bár Farmer Simulatort azt egész jól eltalálták és az be is jön meg is vettem :)
  • dronkZero #17
    Ja, de a Simsben legalább lehetett pszichopatát nevelni, míg itt kétlem, hogy a járókelőket le lehetne darálni a géppel disznóeledelnek...
  • Wharyoo #16
    Igazából csak az a kérdés, hogy ezt a sok szimulátort mikor ötvözi az Astragon egy MMOban, amiben mindenkinek lenne a városban saját vállakozása és csinálhatná amit szeretne, csak nagy csapatban :D
  • Ender Wiggin #15
    A Farming Simulation elég jó lett. Szerintem van ezekben a játékokban rejtett érték. A gigamegahiperszuper Black Ops meg a hasonló szemeteknél mindenképpen előrébb helyezném el a toplistámon.
  • Molnibalage #14
    Hát, ha a Sims világsiker, akkor ez miért ne lenne az. Egy napi unalmas tevékenységetet szimulál...
  • Magiszter #13
    Egy ilyet kellene csinálni Cryengine 3-al, vagy Unreal 4-el... tuti megvenném :D
  • chuky123 #12
    Gondolom német "fejlesztés" ez is ahogy a targonca szimulátor is.
  • chuky123 #11
    Garbage Truck simulator