20
-
mojorisin #20 Csak éppen ezt a TML Studios fejlesztette (World Of Subways, Bus @ Cable Car Sim), ezért össze sem hasonlítható a többi astragon szarral.
-
MegaStorm #19 Az Astragon kifejlesztett egy "vázat", és arra építi az összes szoftverét, csakúgy mint ezt is.
-
#18 Ezzel án is játszottam már, gondoltam meglesem ha már úgy is targoncázok melóban :D
hát már ott felidegesített hogy nincs oldalazó benne :D
egyébként az Astragon inkább a Farmer Simulator-ba ölné ezt a pént amivel ezeket a "szemeteket" gyártja és akkor talán nagyobb sikere lenne. bár Farmer Simulatort azt egész jól eltalálták és az be is jön meg is vettem :) -
#17 Ja, de a Simsben legalább lehetett pszichopatát nevelni, míg itt kétlem, hogy a járókelőket le lehetne darálni a géppel disznóeledelnek... -
Wharyoo #16 Igazából csak az a kérdés, hogy ezt a sok szimulátort mikor ötvözi az Astragon egy MMOban, amiben mindenkinek lenne a városban saját vállakozása és csinálhatná amit szeretne, csak nagy csapatban :D -
Ender Wiggin #15 A Farming Simulation elég jó lett. Szerintem van ezekben a játékokban rejtett érték. A gigamegahiperszuper Black Ops meg a hasonló szemeteknél mindenképpen előrébb helyezném el a toplistámon. -
#14 Hát, ha a Sims világsiker, akkor ez miért ne lenne az. Egy napi unalmas tevékenységetet szimulál... -
#13 Egy ilyet kellene csinálni Cryengine 3-al, vagy Unreal 4-el... tuti megvenném :D -
chuky123 #12 Gondolom német "fejlesztés" ez is ahogy a targonca szimulátor is.
-
chuky123 #11 Garbage Truck simulator
-
#10 Kukáskocsi szimulátor is van. Biztos nagyon jó, meg életszerű.
Pl milyen kóser lenne, ha néha lehetne találni egy egy árány Lorexet meg eljegyzési gyűrűt (lehetőleg küeset) amit kivágott az ifjú párjeleölt.
-
vato loco #9 BKV-s orkszimulátor nincs még? Lehetne cigányok elől félrenézni, meg békés utasokat basztatni. Kb. ennyi kell bele. -
#8 célozgatás* -
#7 A célozgatásnak egy igényes cikk megírásnál háttérbe kellene, hogy szoruljon, nem a megbántottság beszél belőlem, mert én se hiszem, hogy játszani fogok vele, holott például a farming simut toltam, ha időm engedi mai napig tolom. Azonban ahogy már említették ez a csorda szellem félelmetes, muszáj kiállni a divat fika és divat hype mögött, különben nem lehet előre jutni. Nem kétlem, hogy a cikk író azt is érzi, amit sugalmaz, de akkor legyünk fasza gyereke és mondjuk ki, hogy ez egy fos (persze hozzá téve hogy szigorúan magán vélemény). -
gombabácsi #6 "A Street Cleaning Simulator egy érdekes próbálkozás, de valószínű nem rohannak majd tömegekben a boltokba, hogy lekapkodják a játékot a polcokról."
És akkor mi van? Mit akart ezzel sugallni tudtán kívül a cikkíró? Amit a csordaszellem parancsolt... -
gombabácsi #5 hát én nem úgy látom hogy a grafika gyenge lenne... -
#4 És akkor sírunk 1-1 nagyobb játéknál, amik sokkal több pénzből készültek... egyszerűen igény van az igénytelenségre... -
#3 Amit nem látok a leírásban:
Minimum System Requirements
- Windows XP (SP3)/ Vista / 7
- Processor with 2.6 GHz Duo Core
- 2 GB RAM
- 2 GB free hard drive space
- NVIDIA GeForce 98xx or equivalent ATI graphics card
- DirectX 9.0c
- Sound card
- DVD drive -
Parker71 #2 Szemfülesebb vagy mint én, én ezt észre se vettem - gonosz, gonosz -
#1 "A grafika elég gyenge, de aki ezt a műfajt kedveli - vagy most kedveli majd meg - annak feltehetően elég lesz ez a színvonal is."
Ez tetszett! Rejtett szapulás a cikkíró részéről.