Ötvös Tibor

Halott gyerekkel a kezében játszott egy férfi

Miközben a mindössze 5 hónapos kisbaba belső vérzések miatt haldoklott a karjaiban, a 21 éves Trent Owen Ngaruhe Hapuku nyugodtan játszott tovább PlayStation gépén.

Az új-zélandi fiatalember gyilkosság miatt áll majd bíróság elé, mivel a Mikara Ranui Jarius Reti névre hallgató gyermek január 11-én belehalt sérüléseibe. A vallomások szerint a baba édesanyja, Jamie Reti a 21 éves élettársa gondjaira bízta gyermekét, míg ő fürdette a másik fiát és megvacsorázott.

Mikor Reti végzett, visszatért a szobába és azt látta, hogy Hapuku az egyik karjában tartja Mikarat és közben próbál konzoljával játszani. A férfi később azt vallotta a rendőröknek, hogy pontosan tudta, hogy őt fogják hibáztatni az eset miatt, hiszen az ő gondjaira volt bízva a gyermek. Ugyanakkor azt is hozzátette, hogy nem tudja, hogyan keletkeztek Mikara sérülései.Az anyuka szerint összesen 45 percet töltött távol csemetéjétől és ezen időszak alatt a baba olyan ütést kapott, amitől eltört négy bordája és ezek megsértették a máját, amitől belső vérzése keletkezett. A rendőrség szerint a gerincére kapta az ütést, amitől komoly fájdalmai támadtak, sokkot kapott és elvesztette az eszméletét. A csecsemő hányását megtalálták Hapuku vállán, vagyis szinte biztosan a férfi ütötte meg.

Miután látták, hogy Mikara nem tér magához, azonnal a kórházba rohantak vele, ám az orvosok már nem tudtak segíteni rajta. A boncolás szerint a baba pár perccel a sérülések megszerzése után meg is halt és az is kiderült, hogy több csontja is el volt törve, de ezeket korábban szerezhette. A dolog pikantériája, hogy a baba anyukája ismét terhes, az édesapa pedig Hapuka úr.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • gregtom6 #28
  21 éves? Kicsit korán kezdte...
 • Silenzio #27
  Te miről beszélsz? 3x olvastam el a kommented, de semmit nem tudok belőle kihámozni. Ez igen.
 • Pretorian #26
  Na ez nagyon durva.
 • dilofekete #25
  Én inkább egy aberált baromnak könyvelném el, mert megölte a konzollal a gyermekét, mivel nem tudott párban játszani vele és nem tudta irányítani fél kézzel a konzolt.
  Valószínű, hogy elege lett a gyerekőrzésből, mert mindig behalt és most még aberáltabb barom állat lesz a börtönben :D
  Az ilyet bárki megérdemelné, de nem csak ilyen esetben, egyes főnökök is..., sajnos :( XD
  ha életben akarsz maradni, el kell viselned, enyi, az erőfölény mást dolog
 • Csaba42 #24
  És most megint elkönyvelik a mindent tudó szakik beteg embernek azokat, akik szeretnek néha-napján játszani. :(
 • Magiszter #23
  Ez csak természetes. Ha nem lenne videojáték meg torrent akkor világbéke és egyetemes jóság honolna. Már rég felfedezték volna az örök élet elixírjét is.
  Hiszen, mint a történelmünk is mutatja, amióta videojáték, meg torrent létezik csak azóta vannak háborúk, éhínség, járványok...stb. Ez teljesen nyilvánvaló.
 • Nailyenugysincs #22
  És ő mit kezdene vele?
 • funkyman #21
  És ez is a viedojátékok hibája, mint minden rossz ami a mai világot sújtja.
 • nlght #20
  Bármilyen szörnyű is az ilyen aberált köcsögök mindig is léteztek sztem, csak manapság sokkal erősebb a kommunikáció, ezért kerülnek napvilágra még az új-zélandi esetek is. Sajnos a hibaszázalék mindig előfordul, így az embereknél is, több milliárd emberből mindig lesznek idióta, beteg f*szok...
 • nyalógép #19
  Nem számít, lesz másik...