Ötvös Tibor

Mommy Tummy - a terhes játék

A játékvilágban szinte már minden témát kiaknáztak a fejlesztők, ám most egy eddig ismeretlen területre is behatoltak. A Tokyo game Shown mutatkozott be ugyanis a Mommy Tummy címet kapott alkotás, melyben átélhetjük a terhesség szakaszait.

A Kosaka Laboratory alkotásához jár egy szerkezet is, melyet magunkra kell húzni és tulajdonképpen azon át érzünk majd mindent. A játék kezdetekor még nem történik semmi, hiszen a fogantatás utáni napokban még csak kicsit növekszik a baba. Aztán egyszer csak elkezdjük érezni, hogy "változik a testünk". A gép ugyanis elkezdi felpumpálni a melleinknél található területet vízzel és elkezdődik a "valódi játék".

Ezután a gép elkezdi megnöveszteni a hasunkat, majd hamarosan érezzük, ahogy rúg a baba. Az egész olyan érzés, mintha masszírozna minket egy gép, csak itt nem a hátunkat, hanem a hasunkat éri. És itt már befolyásolni tudjuk a közben a képernyőn megjelenő babánkat is.



A gép mutatja, hogy a mozgásunkra hogyan reagál a pocakban a csemeténk. Elkezdhetünk ugrálni, leguggolni és hasonló mozdulatokat csinálni és láthatjuk, hogy az milyen hatással van virtuális utódunkra. A játék vége természetesen a szülés, amit azonban a gép már nem szimulál. Ekkor megkapjuk a pontjainkat és kiderül, hogy milyen szülők voltunk/lennénk.

A dolog elég érdekes és most már csak az a kérdés, hogy vajon forgalomba is kerül majd a masina vagy csak különböző oktatásokon találkozhatunk vele. Én mindenesetre örömmel venném, ha egy-egy iskola szexuális oktatófilmje helyett mondjuk egy ilyen gépet akasztatnának a tanulókra, hogy átérezzék kicsit a dolgokat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • M2 #7
    japánoktól ez egy teljesen unalmas hétköznapi ötlet
  • thsanyi5 #6
    Nem elég jó. Úgy csinálják meg, hogy át lehessen élni vele a terhességet előidéző részt is. Arra tuti vevők lesznek a diákok oktató film helyett. XD
    Am elég béna elképzelés. Egy ilyentől nem fogom átélni. 5 perc alatt biztos nem. Nem változik tőle se az étvágyam, se a hangulatom és nem fogok tőle nőgyógyászhoz se menni. A hasamra kötök egy kukás zsákot és elkezdem felengedni vízzel. Majdnem kész is..... Egyébként is elég bizarr ötlet férfiként műmelleket akasztani magamra ¢¢
  • Zero 7th #5
    Megnézném azért, hogy egy izmos hasbarúgást hogyan modellezne le. Vagy mondjuk azt, hogy közben vedelek és dohányzom... :P

    Egyébként nem tűnik egy olcsó dolognak, plusz ránézésre kb 5 percig lehet érdekes a dolog. Mégis mire számítanak, ki a tököm fog ilyet venni, ki itt a célcsoport? Vagy ez ilyen elmebetegektől elmebetegeknek termék?
  • Tinman #4
    Érdekel, de ha a méhszájam tágulását nem érzem, akkor nem igazán tudom kihasználni

    "Én mindenesetre örömmel venném, ha egy-egy iskola szexuális oktatófilmje helyett mondjuk egy ilyen gépet akasztatnának a tanulókra, hogy átérezzék kicsit a dolgokat."

    1 db. szaros pelenka mindent visz, nem kell ehhez ilyen ördögi masina.
  • kissssss #3
    na jól van több hírt ma már nem is olvasok.
  • rágógumi #2
    epicshit :D
  • kakaoskalacs #1
    Ötletes : DDDD