Halott gyerekkel a kezében játszott egy férfi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

21 éves? Kicsit korán kezdte...

Te mirõl beszélsz? 3x olvastam el a kommented, de semmit nem tudok belõle kihámozni. Ez igen.
Pretorian
Na ez nagyon durva.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

dilofekete
Én inkább egy aberált baromnak könyvelném el, mert megölte a konzollal a gyermekét, mivel nem tudott párban játszani vele és nem tudta irányítani fél kézzel a konzolt.
Valószínû, hogy elege lett a gyerekõrzésbõl, mert mindig behalt és most még aberáltabb barom állat lesz a börtönben :D
Az ilyet bárki megérdemelné, de nem csak ilyen esetben, egyes fõnökök is..., sajnos :( XD
ha életben akarsz maradni, el kell viselned, enyi, az erõfölény mást dolog

Ülök othon, a szemétdombom, tetején, énekelek én.

És most megint elkönyvelik a mindent tudó szakik beteg embernek azokat, akik szeretnek néha-napján játszani. :(

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

Magiszter
Ez csak természetes. Ha nem lenne videojáték meg torrent akkor világbéke és egyetemes jóság honolna. Már rég felfedezték volna az örök élet elixírjét is.
Hiszen, mint a történelmünk is mutatja, amióta videojáték, meg torrent létezik csak azóta vannak háborúk, éhínség, járványok...stb. Ez teljesen nyilvánvaló.

És õ mit kezdene vele?
És ez is a viedojátékok hibája, mint minden rossz ami a mai világot sújtja.

Bármilyen szörnyû is az ilyen aberált köcsögök mindig is léteztek sztem, csak manapság sokkal erõsebb a kommunikáció, ezért kerülnek napvilágra még az új-zélandi esetek is. Sajnos a hibaszázalék mindig elõfordul, így az embereknél is, több milliárd emberbõl mindig lesznek idióta, beteg f*szok...
Nem számít, lesz másik...

most már csak azt kéne megoldani hogy az ilyen cikkecskék a blikk meg bors szintû lapokban jelenjen meg NE ITT.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Adjuk oda BAÁL-nak ( az SG-1 bõl)
gecibeteg egy vilagban elunk

anti hero

az a magyar pár se jobb akik harapdálták a gyereket. Az anya ügyvédje (nõ) most azzal védekezik hogy nincs rá bizonyíték hogy az anyától is vannak sérülések. Ez oké, lehet hogy így van és nem bántotta, de semmit sem tett azért hogy a másik ne bántsa!

masterthief
Élve felboncolnám az ilyet, vagy addig kínoznám míg bele nem döglik.

adler30
Ha rajtam múlna,már a boncasztalon feküdne darabokban.

?k nem gonoszak buták és magyargy?löl?k,csak cigányok!

Griphons
Jó neki az életfogyt is, ha a kedves rabtársai megtudják mit tett, megkapja ami jár élete végéig.

"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity

globint
http://www.youtube.com/watch?v=kjDiovFRFBA&feature=channel

http://www.tradeximp.com/

globint
Itt a <#kocsog>-rõl egy videó.

http://www.tradeximp.com/

+1

LZ forever

Kötél vagy ólom,választhatna a kedves apuka, ha én dönthetnék.
Ez még kíméletes is, az õ tettéhez képest.
ez még mind semmi-->CHECKIT

tényleg kurva vicces, gyökér!
inkább az a kérdésem, hogy egy kisded halálát közlõ cikkben mi a büdös faszért kell ilyen rohadt hatásvadász faszszopóságokkal (Hapuka-apuka) teletömni a cikket?
Jó gagyi cikk. Miért kell ilyen kitalált sztorikkal elõállni?

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Balumann
"az apuka pedig Hapuka."
Most Hapuku vagy Hapuka az apuka?

csak 1 felet (-) .p ez könnyû
franciaország.18. század utolsó évtizede.futószalag aki összehozza az kap 1 +.t