Ötvös Tibor

A R.U.S.E. nem kapja meg a rettegett védelmet

Szeptemberben jelenik meg a Ubisoft elég érdekesnek tűnő stratégiai játéka, a R.U.S.E., mellyel hamarosan bővebben is foglalkozunk.

Addig is íme egy jó hír az "anti-DRM" párt tagjainak: a R.U.S.E. nem használja a sokak számára rengeteg kellemetlenséget okozó másolásvédelmi rendszert, így a jelek szerint nem kell majd az Assassin's Creed 2 vagy Splinter Cell: Conviction kapcsán tapasztalt, a megszakadó netes kapcsolat vagy szerverleállások miatti kellemetlenségeket újra átélnünk.



A kiadó indoklása szerint azért nem lesz szükség a saját rendszerükre, mert a R.U.S.E. elindításához egy aktív Steam profilra és internetes kapcsolatra lesz szükség. És ez véleményük szerint elég védelmet jelent a kalózok ellen. De azt is hozzátették, hogy ettől függetlenül a legtöbb játékuk (például az Assassin's Creed: Bortherhood vagy a Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier) védelmét továbbra is a saját rendszerük látja majd el.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kissssss #2
    valószínűleg? még jó hogy besült vagy 2 tucat játékra aggatták rá ezt a drm nyavalyát ríttig fel törték mindegyiket.
  • sanyicks #1
    valószínűleg besült a védelem, de ezt nem mondják ki, hanem szépen lassan fog eltűnedezni ahogy jönnek az újabb játékok.