Ötvös Tibor

Jövőre jön a Stronghold 3

A Firefly Studios Stronghold sorozata szép sikereket ért el és épp ezért meglepő, hogy a stratégiai játék utolsó része óta eltelt három év és sokat nem lehetett hallani a folytatásról.

Ma azonban - meglepő módon - a SouthPeak Games honlapján bukkant fel egy közlemény, melyben hivatalosan is bejelentette a csapat a Stronghold harmadik részét, mely már a hetedik program a franchise égisze alatt. Mint kiderült, a SouthPeak Games megvette a Firefly játékának kiadási jogait és ha minden jól megy, akkor jövőre meg is jelenik az új epizód - csak és kizárólag PC-re.



A hivatalos közlemény szerint a játék megújult grafikával és új játékelemekkel próbálja majd meggyőzni a rajongókat. Melanie Mroz, a SouthPeak vezetője szerint a Stronghold 3 egy remek játék lesz, mely hű marad a sorozat eddigi hangulatához. A cég el is indította a játék hivatalos honlapját, melyen folyamatosan jelennek majd meg az újabb információk. Jelenleg azonban csak ennyit tudni, további részletek az E3-on várhatók.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Csakezmaradt #8
    A Stronghold I-II és a Legends is tetszett. Az Extreme változatot még nem próbáltam. Jó lesz ez.
  • JTBM #7
    Sajnos sok jó játékot elrontanak a II. részére. A stronghold 1 fantasztikus volt, a 2 nagyon rossz.

    Ha a 3. rész csak az első részt hozza jobb grafikával, már hatalmas siker lesz...

    Kb. ugyanaz a sztori, mint a Supreme Commander, az első túl jól sikerült, a második részt sikerült annyira lebutítani, hogy 1 óra játék után kuka lett nálam...
    Miközben az elsővel még ma is játszok a neten, ha van rá egy-két szabad órám...
  • vida1996 #6
    Kb mikorra fog ki jönni??
  • WinG #5
    a crusader a mai napig fennvan az asztali gépemen és a laptopomon is, egyszerűen megunhatatlan, nagyon eltalált játék. a második résszel viszont jó, ha összesen játszottam egy órát.
  • kovadam87 #4
    Én imádtam az elsőt, a kettőt is szerettem, viszont a második tényleg eléggé kiforratlan volt. Ilyen szartakarító bug-al mondjuk én nem találkoztam de hogy ha többen játszottunk neten vagy lanon akkor szaggatott a játék ami eléggé röhej azt nézve hogy dupla olyan gépünk van mint ami kellene neki :D kellett volna még finomítgatni és jó lett volna az is csak nem vették a fáradságot. Örülök hogy lesz harmadik rész is bár szerintem se lesz valami jó, sajnos megvették a license-et és az ilyenek sose (vagy csak nagyon ritkán) sülnek el jól :S reménykedjünk azért...
  • Oláh Herkules #3
    az 1-ből kéne kiindulni nem a 2 "szartakarító brigádot is kell csinálni, de mivel ennek ai-ja bugos elönti a szar a várost, és utálnak az ember"
  • qetuol #2
    nagyon szerettem az első részt, második fos volt..
  • aadam #1
    hát kíváncsi vagyok.bár szerintem bukás lesz a dolog.