Ötvös Tibor

Készül a Cities XL 2011

A Cities sorozat sosem számított a Monte Cristo zászlóshajójának, de ennek ellenére szép sikereket értek el vele Európában.

A kiadó megszűnése után sokan temették a szériát, ám a Focus Home Interactive megvásárolta a jogokat és tegnap be is jelentették a következő részt Cities XL 2011 címmel. A játék a sorozat történetének eddigi legnagyobb szabadságát adja az egyszeri városépítő játékosnak. Első körben összesen 45 térképen próbálhatunk szerencsét.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A kiadó szerint a játékban több száz épület húzható fel és a rendelkezésre álló kiegészítők, extrák miatt olyan kombinációk állíthatók majd össze, melyek eddig egyetlen városépítős játékban sem volt lehetséges. A város közlekedési hálózatát is nekünk kell kiépíteni és ebben benne foglaltatik a busz és egyéb közösségi közlekedést ellátó járművek útvonalának megtervezése is.

Természetesen megsarcolhatjuk a polgárainkat is, akik egy ideig fizetnek is annak rendje és módja szerint, ám a nagyon magas adókat már nem nagyon akarják majd befizetni és megpróbálják elkerülni azt. A szomszédos városokkal kereskedelmi hálózatot alakíthatunk ki... és még rengeteg lehetőségünk lesz, melyeket itt most nem sorolnánk fel.

A Cities XL 2011 idén októberben jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!