Ötvös Tibor

Dungeon Keeper MMO életjelek

Talán vannak, akik még emlékeznek rá, hogy közel 2 évvel ezelőtt az Electronic Arts meglepő bejelentést tett a Dungeon Keeper sorozattal kapcsolatban.

Mint arról mi is beszámoltunk, a kiadó a kínai NetDragon Websoft csapattal készítteti el a méltán sikeres és népszerű stratégiai játék Online változatát, ám azóta szinte semmit nem lehetett hallani a projektről. Ma azonban megérkeztek az első tervezetek a hivatalosan Dungeon Keeper MMO címet viselő játékból, mely a jelek szerint valóban elkészül majd.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide!

A tervek elég látványosak, bár ebből még túl sok következtetést nem lehet levonni. Mindenesetre a képekkel együtt az is kiderült, hogy bár a játék nagy része a már megszokott földalatti járatokban játszódik, azért sokszor kénytelenek leszünk feljönni a felszínre is. Mindenesetre egy harmadik Dungeon Keepernek jobban örültünk volna.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zomil #6
    DK3 bullfrog nélkül már nem lett volna az igazi :(
  • opeca #5
    Ez mi? Ilyen képeket én egy délután alatt összedobok...
  • dronkZero #4
    Most mé'? Egy farmville jellegű MMO még vicces is lenne. Lenne egy kis területed, több szinten a föld alatt, felszínig, fentről a hősök jönnének, lentről meg mindenféle dögök, be lehetne fogni őket, elvadítani, hogy jó házőrzők legyenek... Aztán időnként átlátogatni a "szomszédhoz" raidelni az ő dándzsönjét...
  • Zaraki Kenpachi #3
    Kiheréltek egy legendát.
  • Indigo #2
  • IMYke2.0.0.0 #1
    Hát basszus, DK3 tényleg jobb lett volna. MMO-ban nem találom érdekesnek.