Ötvös Tibor

Van szkennünk hozzá: Max Payne 3

A múltkor már megemlítettük, hogy a legújabb Game Informer magazin hasábjain debütálnak a legfontosabb információk és az első képek is Max Payne harmadik kalandjáról.

Nos, a magazin megjelenése előtt már a neten is fellelhetőek a beszkennelt, Max Payne 3-mal foglalkozó oldalak, melyeken számtalan érdekes információ található. A múltkor már jó pár fórumozónál kiverte a biztosítékot a brazil helyszín és a mostani képeken jól látszik, hogy valóban véget ért a noir-hangulat.

A Rockstar Vancouver a jóval naposabb Sao Paolóba helyezte át a történetet, mely szerint 12 év telt el a második rész óta. Max ismerőseinek köszönhetően állást kapott egy gazdag családnál, mint testőr (kissé Tűzben edzett férfi szaga van). Azt még pontosan nem tudni, hogy miért, de Max ismét fegyvert ragad és megkezdi hadjáratát a számára ismeretlen terepen.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Akkor nézzük az eddig kiderült újdonságokat. Először is talán a legfontosabb: a Max Payne 3-ban lesz multplayer, melyről természetesen a fejlesztők semmit nem árultak el. A Bullet time effekt minden eddiginál brutálisabb lesz, ráadásul ezúttal kapunk egy másik lassítást is Environmental Bullet Time néven, melyről sokat még nem tudni.

A fedezékrendszer mellett az Army of Two-féle pajzsrendszert is használhatjuk, vagyis ellenfeleink és a mozgatható tárgyakat magunk elé tartva közlekedhetünk a legnagyobb tűzpárbajban is. A fedezékek (ládák, autók stb.) azonban sérülnek, így nem ajánlatos sokáig egy helyben maradni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tower Guard #23
    Nagyon gáz. Ezen dolgoztak eddig? Ennyi esze lehetne a rockstarnak, hogy az eddigi infok alapján rengeteg max payne rajongót elveszítettek most. Persze próbálnak új közönségre szert tenni, de ez amit csináltak, a régi max payneseknek nem tetszik, és őket most szépen elveszítik... Ennyi...
  • giga123 #22
    Jó lesz már várom
  • szlovákiai hun #21
    ja igy: Max Payne 3
  • szlovákiai hun #20
    http://www.rockstargames.com/maxpayne3/index2.php
  • szlovákiai hun #19
    Ez most komoly
  • Garrett27 #18
    most akkor splintercell-hitman-gétéázunk vagy mi ez itten he
  • edios #17
    :)

    A képek alapján mindent elhagynak, amitől Max Payne volt Max Payne.
  • gumibéka #16
    Kicsit el kell vonatkoztatni, ha letakarjuk a címet korrekt kis játék lehet. Alapvetően pont a cím amivel megpróbálják eladni lesz a game hátulütője.
  • JaSoN HuNTeR #15
    vén ***szal leszünk XD
  • Zocsi #14
    Miért olyan kibszottul trendi most a "3. világra" építkezni játékok terén?

    MP az noir, ahogy már írtátok, és a noir hangulathoz éjszakai nagyváros kell. Bár a trópusokon is lehet noir hangulatot létrehozni (pl. nézzétek meg a A levél c. régi klasszikus filmet)! Dél-amerikai sztorit is lehetne neki kerekíteni, jó kis drogdíler mészárlással, meg fegyverkereskedő aprítással, de ez a "shájni sztájl" naggyon tré... :S

    Nekem anno már a MP2 se jött be annyira, de mivel a történetet elég jól folytatta, ezért abszolút nem volt zavaró. Jellegében pedig hasonló volt az alsóhöz, ráadásul akkoriban elég jól is nézett ki!