Ötvös Tibor

A Max Payne 3 alkotói készítik a PC-s GTA 5-öt

A hírek szerint jó kezekbe került a Grand Theft Auto 5 PC-s portja.

A Rockstar Games januárban dobja piacra a remek és kirobbanó sikert aratott Grand Theft Auto 5 PC-s portját, melyet már nagyon várunk, elsősorban a belső nézet megjelenése miatt. Valamint kíváncsian várjuk, hogy mennyire sikerül jól ezúttal a portolás (a negyedik résznél voltak komoly gondok). Szerencsére azonban úgy tűnik, hogy ezúttal nem lesz ilyen probléma.

Az Alt-Tab információi szerint ugyanis a Max Payne 3 PC-s portjáért felelős részleg készíti a GTA 5-ös változatot is. Payne harmadik kalandja az egyik legjobban sikerült és legstabilabb port volt, így kicsit megnyugodhatunk, hogy ezúttal nem lesz gond. A GTA 5 január 27-én jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • xido #4
    Az Alan Wake játékban megvolt nektek James cameo-ja? :)
    én ott lehidaltam a gyönyörtől,flashback jelenetben beleolvashattál könyvbe és Max története volt James felolvasásában :)
  • Ender Wiggin #3
    abszolút. james mccaffrey zseniálisan mondja a monológokat. az MP a legmagasabb fokú történetmesélés a játékok között. de az is igaz, hogy néha szerintem is jó ötlet lenne, ha a motor lehetőséget adna az ellenségek kikerüölésére, bár akkor meg már az egész splinter cellé válna...:-D
  • bbdc77 #2
    Utoljára 10 évesen nyomtam le a játékok átvezetőit, pl. hogy gázolhassam újra a gyalogosokat a GTA-ban a végtelen lőszer és élet kódot használva. Aztán felnőttem, megtanultam angolul és újrajátszottam az összeset, a sztori minden egyes mozzanatára figyelve, hogy megértsem mi a f*szért furikázom a fehér öltönyös fekete srácot ötödszörre Vice Cityben. És kurvára nagyobb élmény volt így.
    Kíváncsi lennék mit értesz "olyan helyzetekbe amiket röhögve elkerültem volna" alatt. A Max Payne sose volt sandbox RPG, hogy eldönthesd mi történjen az adott szituációban. A MP játékok mindig is csőlövöldék voltak, amiket a sztori, a hangulat, ill. az elbeszélőmód tett különlegessé. Egy komplett kisvárosnyi embert tettünk el láb alól a sorozat 3 része alatt, de téged egyszer sem érdekelt, hogy mégis miért?
    Utoljára szerkesztette: bbdc77, 2014.12.11. 22:26:38
  • Eriongtk #1
    Az lehet hogy jó volt, viszont max payne3-at azért vettem meg, hogy játszak, és ne filmet nézzek...és ne legyek belekényszerítve olyan helyzetekbe amiket röhögve elkerültem volna, csak ugye a cutscene...