Ötvös Tibor

A Remedy elégedett a Max Payne 3-mal

A Remedy készítette anno a Max Payne elő két részét, a harmadikat pedig a Rockstar vette át.

Előbbi csapat ugyanis mostanában Alan Wake kalandjaival van elfoglalva, így nem sok idejük maradt volna a - mostanra - kopasz és elhízott akcióhősre. Ám úgy tűnik, hogy a Remedy nagyon elégedett az eddig látottakkal, hiszen mindenhol arról beszélnek, hogy jó kezekbe került a projekt.



"Teljesen elégedettek és büszkék vagyunk azzal, amit a Rockstar művelt a Max Payne harmadik részével" - árulta el Oskari Hakkinen. "Úgy értem, amúgy sem szoktak gyenge programokat készíteni, igaz? A Rockstar logó manapság egyet jelent a 'Minőséggel' és ez védjegyükké vált".

A Max Payne 3 márciusban jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #15
    @lestyanrobi:
    a két "eredeti" Max Payne játék csak álmaidban Rockstar játék!
  • Ender Wiggin #14
    Őszintén szólva lehet, hogy a Rockstar volt a külső nézetes sandbox úttörője, de a GTA nagyon ellaposodott, és a stílusnak már sokkal jobb képviselői is vannak. A két korábbi Max Payne az írói munkától volt az, ami (és Sam Lake nélkül csak valóban egy GTA-s Bruce Willis-nek néz ki, bár kétségtelenül imponálóbb körítés, mint az ásítozós GTA ixedik epizód), a finnak kihagyása nélkül ennek sem biztos, hogy a Max Payne törzsközönsége fog leginkább örülni, csak úgy, mint az ultrafos film esetében (bár tudom Sami Järvi végül átírta a dialógokat, de hiába)...
  • kissssss #13
    én sem találkoztam eget rengetően nagy hibákkal a 2 végigjátszásom során, persze aki keres az talál is bugokat, de ezért verni az asztalt habzó szájal fölösleges.
  • Tinman #12
    "És a többi emlékezetes rockstar játék is tényleg nagyon jó (Max Payne-ek,"

    Max Payne mint R* játék... aha, hát persze.

    2 féle EREDETI verzióban is megvan a GTA4, de képtelen vagyok végigjátszani... munkának, kötelességnek érzem, ha vele kell játszanom.

  • xido #11
    Érdekes,hogy másik oldalon épp ma olvastam,hogy júniusra csúszik a megjelenés piaci megfontolásból...
  • Danecay #10
    Ugyan már! Most mit mondanának? Biztos szép részesedésük lesz nekik is a várahtó bevételekből.
  • Evoluti0N #9
    Nem csak unalmas a GTA 4, hanem ez mellett ötlettelen és hangulata sincs.
  • lestyanrobi #8
    Márcsak azért sincs igazad, mert nekem más a véleményem. Ezért nem lehet a tiedet tényként kezelni. Pláne, hogy nem csak nekem ez a véleményem, hanem sok más embernek is. Uff.
  • IMYke2.0.0.0 #7
    A GTA 4 unalmas. Ez tény. Uff.
  • lestyanrobi #6
    OFF:
    Gta 4 rémesen unalmas? Szerintem talán a legizgalmasabb a sorozatban és a sztori egyértelműen a legjobb szerintem. És sokan mások is így gondolják attól még, hogy neked nem tetszett. Az átvezető videókon is halálra röhögtem magam. Egyszerűen az egész játéknak megfogott a hangulata.
    Egyedül a vége volt baromi lehangoló és csalódás, valamint nagyon hiányoltam a sok járművet és a velük való szórakozást a san andreas miatt, de rengeteg mással lehetett szórakozni.
    3x toltam végig és a legutóbbi végigjátszásom 120 óra+. Az meg tény, hogy a gta-k általában bugosak, de mod nélkül és frame limitert bekapcsolva, friss patchel elég ritkák a hibák.
    Persze a patch nélküli gta 4 felháborítóan szarul működött volt.

    És a többi emlékezetes rockstar játék is tényleg nagyon jó (Max Payne-ek, L.A. Noire, stb.), úgy értem kiemelkedő, amivel eddig játszottam. És főleg a gta-k hihetetlenül összetettek, rengeteg apró poént lehet észrevenni, ha megáll az ember és körülnéz.

    És hülyeség belekötni ebbe a minőséges dologba, főleg mert a vélemény az vélemény és nem tény.
    A kopasz Max Payne nekem se tetszik, de ne ítéljük el előre, lehet hogy jó lesz végül.