Ötvös Tibor

Csak júniusban jön a Max Payne 3

A jelek szerint a Max Payne 3 is lassan azon alkotások táborába tartozik, melyek soha nem fognak megjelenni.

Az eredetileg márciusra kitűzött premiert már milliók várják és sokan már az előrendeléseket is megtették, ám a héten kiderült, hogy bizony korai volt még az öröm. A Rockstar hivatalosan is bejelentette, hogy Max harmadik kalandja ismét új megjelenési dátumot kapott.

Vagyis jelen állás szerint - ami még természetesen változhat - a Max Payne 3 konzolos verziói május 18-án jutnak el Európába, míg a PC-s verzió csak június 1-én jelenik meg. A hivatalos indoklás szerint a játék az első tervek szerint nem a megszokott időben jelent volna meg, ám az utolsó simítások elvégzése után a kiadó úgy döntött, hogy mégis az eddig bevált időszakban dobja piacra a programot (ilyenkor jelent meg a Red Dead Redemption és az L.A. Noire is).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • xido #2
    Nahát..nem ezt ugattam előző cikknél?..de neeem..inkább még egy cikket belőle,nem ám azt rendesen és pontosan megírni...
  • hdo #1
    Nekem nyolc ... eltelt már annyi idő a 2. óta, hogy halál nem érdekel milyen lesz a 3. Szerintem van vele más is így, ami eléggé sajnálatos dolog, máig az egyik legjobb noir játék!