Ötvös Tibor

15 perc Max Payne 3


Végre megjelent a sokak által várt Max Payne 3, melynek első 15 percét a neten is meg lehet találni.

A játék elején Max klasszikus képességeit tanulhatjuk meg újra és itt még nem az előzetesekben látott kopasz, elhízott hőssel van dolgunk. Az akció nagyon látványos és parádés, mely a legszebb Max Payne korszakokat idézi fel számunkra.


Ugyanakkor az is kiderült, hogy a június 1-én megjelenő PC-s változat elég terjedelmes formában jelenik meg. Ez mondjuk nem meglepő, hiszen az X360-as változat is két lemezen jelent meg, de a számítógépes verzió már 4 DVD-t foglal majd el. A PS3 tulajok a legszerencsésebbek, ők 1 lemezen kapták a programot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ugh #12
    Ez is az a magasrol higanleszaros kategoria mint a gta4.
    Tolem lehet 100 giga is.
    Annak idejen vegigtoltam a 1-2est.
    Nem voltam ugyan eljalulva toluk, de egynek elmentek.
    2 hete feltettem ujra a 2est, es nem ertem mitol nepszeru.
    Egyaltalan nem jo jatek.
  • kjhun #11
    Na meg a lemezek:

    XBOX360: 2*DVD9
    PS3: Blu-Ray? (Ez is 2*DVD9-nek megfelelő méretű).
    PC: 4*DVD9 lesz akkor?? (Ez már Blu-Ray-re se fér rá, max duplarétegűre).

    Pfúúúú, a GTA 5 is ekkora lesz?
  • kjhun #10
    4*DVD9?? 30GB-os méret? Hát a steam-eseknek nagyon fel kötni a gatyájukat, mivel lehet hogy 10-20GB-os Update-ek lesznek hozzá.
    Na meg győzzed letölteni steamen keresztül, az nem lesz, egy egyszerű mulatság.

    Lásd, TW2, ott az egyik, első update állítólag 10GB körül volt, az EE-t, már ne is említsem már. Míg a Retail/GoG verziónál, csak pár tucat MB-os volt a javítás. Valószínűleg ennél is így lesz.

    Majd valaki összepasszírozza 1*DVD9-be.
  • xido #9
    a nyitó zene és az állandó hang a videó elején már megadta a kezdő libabőrt:)
  • Skynet #8
    De ha a játék első pályájára gondoltok amikor is kb 4-5 alkalommal "tanító módként" kiírja mit nyomj meg.... Nos ebbe belekötni nem kevésbé óvodás mint maga az 5let... Egyébként ha jól emlékszem kikapcsolhatóak menüből,de a játék első 10 percén kívül nem találkoztok az egész játékban vele...:)
  • Skynet #7
    Nos mivel mi már kitoltuk bogzon a játékot és a régi MP-k a kedvenceim közé tartoztak valamint utálom az ilyen újgenerációs COD szintű butított szemeteket így erről is nyilatkoznék.
    Féltem tőle hogy csalódni fogok, hogy nincs már noir hangulat, hogy bruce willises cső script lövölde lesz a játékból. És csalódtam. Kellemesen.:)
    Az első pozitívum ami pofán csapott: VÉGRE NINCS életerő visszatöltődés!!! Nem cseszték el vele a játékot,ugyan úgy painkillereket kell szedni mint régen.
    A második pozitívum a tökéletes folytatás (payne élete hogy alakult az első két rész után) és a vele járó hangulat. Egy leépült alkoholiostáva lett Payne-ből,és a játék EZT a vonalat mutatja be,valamint "viszonylagosan" a felemelkedését ebből az állapotból... A villogó gombok,feliratok nem a gagyi hatás kedvéért kerültek be, az alkoholtól és gyógyszerektől flashelő-képzelgő Payne vízionálásai (mondjuk néha kicsit mármár túlzásba is esnek a flashelős effektussal)...
    Csőpálya? Igen,ahogy régen is. VISZONT bár a jelenetek scripteltek, mégis az ellenség az utóbbi idők legjobb mesterséges intelligenciájával van ellátva... Gyakorlatilag normal fokozaton is nem egy szituáció volt amit vagy 10szer újra kellett kezdenünk pont a ravasz mesterséges intelligencia miatt... Fedezik egymást, amíg egy ellenféllel foglalkozunk a másik mögénk lopakodik és kivégez, bekerítenek,és kénytelenek vagyunk hátrálni amíg teljesen sarokba nem szorítanak! Márpedig sarokba szorítanak mert a nagy lövöldözésben pillanatok alatt elfogy a muníció és bizony nagyjából reális számú fegyver lehet nálunk...Nem egyszer fogyott ki játék alatt az összes..:)
    15 epizód,változatos helyszínek,nagyon jól összerakott sztori,és tökéletes folytatás! Bár minden új játék így sikerülne,és nem butítanák szarba a játékmenetet...
    Szinte az egyedüli negatívumként a kisebb nagyobb grafikai és "ütközés" bugokat lehet kiemelni,meg talán a kicsit túlzásba vitt flashelést.
    9/10

  • Alfonzso #6
    Nekem is pont ez tünt fel "Flashing Buttons" és fogtam a fejemet... és gondolom nem sok esély van arra hogy pc verzióban más milyen lesz, hát kár érte :/.
  • TommyGun #5
    Ennek semmi köze hozzá, arról van szó hogy így akarják bemutatni hogy Maxben folyton vagy gyógyszer meg pia, kissé szétvan hullva emberünk ha nem vetted vólna észre. Gyakorlatilag egy lelki roncs aki semmi máshoz nem ért csak a gyilkoláshoz. Az más dolog hogy kvázi a jó oldalon teszi ezt többnyire...
  • Jaffa 2843 #4
    Istenem, az új játékokat fogyatékosoknak készítik? Kb az a szint. "A villogó gombot nyomd meg" :D Meg megállaz idő és arra vár, hogy nyomd meg a gombot...
    A villódzó kép meg nagyon fontos bele. (az már mellékes, hogy a srác teljesen béna)
    Szeretem a Max Payne-t, a 2. rész volt a kedvencem, de amit művelnek vele az kicsit eltántorít a játéktól.
  • IMYke2.0.0.0 #3
    Egyetértünk.