Ötvös Tibor

Idén hét DLC-t kap a Max Payne 3

A Rockstar lerántotta a leplet a hamarosan, június 1-én (Amerikában már május 29-én) megjelenő Max Payne 3-hoz érkező DLC-kről.

A csapat mai bejelentése szerint a Remedy egykori alkotásának harmadik epizódja csak 2012-ben hét darab DLC-t kap. Az első ráadásul a megjelenést követően megjelenik és a Local Justice Map Pack nevet viseli. Ebben lesz megtalálható a Police Precinct map, mely a Gang Wars, Deathmatch, Team Deathmatch és Payne Killer multiplayer módokban lesz elérhető.



Nyáron jön négy darab kiegészítő (Disorganized Crime Map Pack, Deathmatch Made In Heaven Mode Pack, Hostage Negotiation Map Pack és New York Minute Co-Op Pack), melyekről még nem tudni semmit. Ugyancsak titok övezi az év végén megjelenő Painful Memories Map Pack és Trickle Down Economics Map Pack tartalmát is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Skynet #19
    Pfffff....... Nincs több kérdésem feléd...:D
  • rz #18
    Ezt most nem kommentálnám...én még olyan emberrel nem találkoztam aki végigvitte volna az első részt és azt mondta volna: Mi ez a szar? Ez a vége??. A második résszel kapcsolatban viszont már sok ember mondta. Ha visszaemlékeztek még volt is egy hír róla hogy több befejezés helyett inkább egy nyitottat hagynak(ami nagyon rossz döntés volt mivel a nyitott befejezés nem sikerült túl jól). A mafia 2 amúgy több sebből is vérzett és nem csak a dlc-k miatt. Maga a játék dögunalmas volt a sztori után ami szintén nem ütötte meg a mércét, és én tisztán emlékszem egy küldetésre amikor este egy UTCAI BANDA felégette a házunkat és LIMUZINOKKAL menekültek. Atyaúristen.... a pénznek szintén semmi értelme nem volt a játékban ami azért egy sandboxban elég nagy hiba (lásd GTA4). Visszatérve a hírhez én addig örülök amíg nem a SP-hez adnak dlc-ket mert azok már előzőleg kivágott tartalmak az fix, míg a multis packok inkább csak azért vannak hogy ne haljanak ki a szerverek (legalábbis szerintem).
  • Ender Wiggin #17
    És az miért baj, hogy éreztetik veled, hogy lesz folytatás? Méghozzá teljes értékű játék, nem csak 5 eurós DLC?
    Sokkal rossabb volt az első rész vége, amikor a karaktert csak úgy agyonlőtték.
  • Skynet #16
    Melyik DLC? Épp ezaz,egyik sem,befejezték mert kutya sem vette,nem véletlenül.
    Miért szappanoperás befejezés? Lássuk csak... Mert hirtelen félbeszakad a történet,mi beülünk az egyik Joe a másik autóba és paff találgathatunk a következő részig mi történik? Egy nagy nulla volt a játék "vége" nem jutottunk egyről a kettőre. Csak a to be continued felirat hiányzott...
  • Ender Wiggin #15
    Szerinted melyik Mafia 2 DLC volt a játék befejezése? És mi volt konkrétan szappanoperás befejezés?
  • IMYke2.0.0.0 #14
    Hát igen - a 0 Day DLC-k, és az azt követő, sokszor tucatnyi kisebb, majd' éven át...
    Ahelyett, hogy mondjuk fél évig készítsenek egy kiegészítő lemezt, valódi, új tartalommal (mint régen: új pályák, kihívások stb.].
  • IMYke2.0.0.0 #13
    Maximálisan egyetértek minden szavaddal!
  • Wittgen #12
    Akkor maradnak a klasszikusok, mint pl a Heroes sorozat... még mindig jó játszani vele...
  • Skynet #11
    Már beköszöntött....
    Lásd például Mafia 2,aminek egy nagy lófasz a befejezése, sefüle sefarka, olyan brazil szappanoperás,ráadásul ugye megtalálták a 2.vhb-s térképeket is a játékban... Azt agyon akarták DLC-zni csak a kutya nem volt kíváncsi rá miután a játék az elsőhöz képest egy zsák szar lett...Főként nem a DLC-re kíváncsi a nép,és főleg nem arra hogy DLC-vel fejezzenek be egy játékot....
    De el fog jönni az idő,és ebben az egész játékos társadalom ludas (függetlenül attól hogy pc vagy konzol), minden platformon veszik a szemetet és veszik a DLC-ket....
  • IMYke2.0.0.0 #10
    Meg-ne-tedd :))))

    Amúgy, ha ez a DLC-zés tendencia így folytatódik, akkor az általad, és sokunk által vizionált rosszabb, félkészebb játékok érája bizony hamarabb köszönt be, mint hinnénk.