Ötvös Tibor

Deus Ex 3 infómorzsák

A nagyon várt Deus Ex harmadik részének első részletei az angol

A harcrendszer is jócskán átalakul. A cikk szerint a fejlesztők tanultak az Invisible War alcímmel rendelkező második rész visszajelzéseiből és ezúttal nem lesz benne az idegesítő "egyszerre csak egy fajta töltény lehet nálad" megoldás. Kimaradnak a statisztikák is, amit egy-egy küzdelem után kapsz, de a készségeidet fejlesztheted. A fegyverfelhozatal is rendben lesz, ráadásul mindegyiket szabadon lehet fejleszteni, alakítgatni.

Számomra furcsának tűnik, de az Eidos Montreal szerint a Deus Ex 3-ban lesz automata gyógyulás. Ez annyit jelent, hogy ha elbújunk valahol (árnyékban vagy egy bútor mögött), akkor szép lassan elkezd visszatérni az elveszett erőnk (amolyan Call of Duty-stílusban).

Jelen pillanatban, a magazin munkatársai szerint 20 különböző mutációs képesség áll majd rendelkezésünkre. A legérdekesebbnek a "falon átnyúlás" tűnik, melyet fejlesztve különböző vastagságú falakon átnyúlva húzhatjuk át hozzánk az ellenfelet.

Mindezeket összegezve a Deus Ex 3 nagyon is érdekesnek tűnik és talán a hardcore fanok mellett új rajongókat is begyűjthet a játék.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Skeez #1
    Frissebb videó nem volt?
    Az első rész tényleg G.O.T.Y.