Ötvös Tibor

CoD és Sacred 2 novemberben

Egymás után érkeznek a hírek az idén novemberben megjelenő játékokról. A Football Manager legújabb részéről már részletesebben is beszámoltunk, most lássunk két másik sikergyanús programot.

Kezdjük a nagyágyúval. Végre hivatalos megjelenési dátumot kapott a Call of Duty: World at War. A Treyarch II. Világháborús FPS-e november 11-én jelenik meg X360-ra, PC-re, Wii-re és PS3-ra. Az Activision nagyon sokat vár a programtól. Reményeik szerint képes lesz felvenni a versenyt a tavalyi év egyik legjobb játékával, a Call of Duty: Modern Warfare-ral.


Sacred 2: Fallen Angel

Az RPG fanok is pezsgőt bonthatnak, hiszen november 7-én visszatér a Sacred is egy Fallen Angel alcímmel ellátott folytatás képében. A fenti videó elég hangulatos, szóval a Diablo 3-ig, vagy a Gothic újabb részéig ki is húzhatjuk vele. Főleg a co-op móddal, mellyel az egész sztorimódot végignyomhatjuk - online.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tetsuo #8
    Nehany nap ide v oda? Nem mind1? :)
  • Tinman #7
  • Ginos #6
    Hogy a picsába lehet ennyire elnézni vmit,mint cikkíró

    sacred 2
  • vandyke #5
    Tisztelt Ötvös Tibor!

    Tájékoztatom, hogy a Sacred 2: Fallen Angel pc-s verziója NEM novemberbe, hanem október 2-án és 3-án jelenik meg. November 6-án és 7-én a konzolos verziók, tehát az Xbox 360 és PS3 jelenik meg.
    Ismét azt tanácsolom - mint azt már többször tettem -, hogy a pontosabb információkért keresse marketinges kollégánkat vagy látogasson el az Ascaron oldalára, mert a nyitólapon egyértelműen fel van tüntetve.

    Üdvözlettel: T.G.
  • Fbn Lx #4
    én sacredet jobban élveztem mint a diablot, bár egyik se volt olyan nagy játék számomra. ez a Sacred 2 viszont jónak néz ki.
    CoD részek közül meg eddig ezt várom a legjobban =) iszonyat feel
  • Ginos #3
    jöhet akármilyen játék,mint a diabló,semmi nem übereli,most is elővettem a 2-őt és tolom.Majd ttalán a 3-rész.
    Kipróbáltam a Two worldst jó játék de kevés a harc,Legend hand of god,ramaty,
    Warcraft gyerekes graf,Sacred 1 az se vmi nagy etwas,talán még a Titan Quest volt
    ami a Dióval lehet egy kalapba említeni...
  • sweech #2
    cod-ban én még nem csalódtam. szerintem most se fogok =)
  • Balumann #1
    "Reményeik szerint képes lesz felvenni a versenyt a tavalyi év egyik legjobb játékával" Remélem nem csak eladásban, hanem játék minőségben is... (nem örülök, hogy ezt olvasom, mert az ilyen reményekből csalódás szokott lenni :S).