Ötvös Tibor

Vietnámi háború zombikkal

A Games Convention-on hivatalosan is bejelentették a Shellshock 2: Blood Trails című játékot, mely az Eidos nagysikerű akciójának folytatása lesz.

Az első rész vietnámi csatatere megmarad, ám az ellenfelek terén komoly változások lesznek. A Rebellion fejlesztésében készülő játékban vietkongok helyett zombi katonákkal kell majd felvennünk a harcot. A közlemény szerint leginkább a Monolith nagyszerű FPS-e, a F.E.A.R. hasonlítható majd a játékhoz.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A megjelenés viszont már nem ilyen egyértelmű. Egyes források szerint már idén októberben kézbe vehetjük az anyagot, máshol viszont csak január 1-re teszik a premier dátumát. Ráadásul pár oldal szerint a Shellshock 2: Blood Trails az alacsonyabb árfekvésű - értsd budget - kategóriában jelenik meg, ám egy Rebellion játék esetében szerintünk ez teljesen kizárt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • dronkZero #6
    Azé' mondom, hogy most már odabaszósabb dzsungelt lehet csinálni, mint 6-8 éve...
  • Sanyix #5
    nekem a monolithról 1 fps jut az eszembe: Blood :)
  • HöfEE #4
    Azért a Crysis ben volt dzsungel :) Igaz nem Vietnam volt.
  • dronkZero #3
    Kicsit kezdhetnénk visszakanyarodni a vietnámi témákhoz...
    Úgy 2000 környékén egymást érték a vietnámi cuccok(Vietcong 1-2, LoS:Vietnam, BFV, Shellshock:Nam), most meg semmi. Pedig közben azért sokkal látványosabbak lettek a játékok, már sokkal jobb is lehetne a dzsungel...

    De hát az a trend lefutott, jött egy sci-fi hullám(Quake4, ETQW, BF2142, Prey, Crysis), meg némi modern(BF2-3, CoD4, GRAW, Vegas) aztán most poszt-apokaliptikus témák(Fallout 3, ID új cucca, nemtom nevét, meg majd még...) jönnek... Talán majd utána megint előjön a vietnám téma.

    Legalábbis nekem jól esne, bírom azt a korszakot, szitut...
  • kzoard #2
    Igazat megmondva lehet, hogy az első rész tulahdonosai nem fognak nagyon harapni rá. Már csak azért is mondom, mert egy olyan játék, ami a valósághűség, nagyszerű képi világ (a csúnyácska grafika ellenére) és hangulat miatt futott be, egy ilyen csomagolásban, ami inkább a nagyobb játékok terére kószál be, nem biztos hogy megállja a helyét a vetélytársakkal szembe. De természetesen ettől is lehet még jó játék, s szeretnénk, hogy ez így is történjen majd.
  • Fbn Lx #1
    harmadik képnél fennál elfílingelés veszélye.