Ötvös Tibor

Újra bevetésen a Delta Force

A Novalogic sikeres sorozattá duzzasztotta a Delta Force bevetéseit bemutató FPS-t, és a jelek szerint hamarosan újra magunkra ölthetjük a terepruhát.

A legutolsó, Black Hawk Down címet viselő epizód hangulatilag nagyon ott volt a szeren, ám sajna a Delta Force széria gyenge pontja, a grafika itt sem gyönyörködtette a szemet. A jelek szerint a Novalogic ezúttal odafigyelt erre is, hiszen a frissen bejelentett, Angel Falls alcímet viselő részből egész szép képek láttak napvilágot.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Persze azért van még mit csiszolni a grafikán, ám az elődökhöz képest még így szembetűnő a változás. A játék helyszíne ezúttal Közép-Amerika, ahol a kisebb államok folyamatos harcban állnak egymással. A sztori folyamán lehetőségünk lesz oldalt is választani, aminek természetesen van előnye és hátránya is.

Lássuk, mit is nyújt pontosan játék. 12 egyjátékos és ugyanennyi multiplayer pályát, utóbbiban egyszerre 200-an is összecsaphatnak. Ehhez járnak a hatalmas bejárható területek, ráadásul a valóságban is létező Delta Force-os kütyük is. Mindehhez egy 2.6 GHz-es procira, 2 giga RAM,-ra ATI 1900 feletti videokártyára és 5 giga szabad helyre lesz szükség. A megjelenés jövő júliusban esedékes.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • wolruf #6
    Szerintem a sima Delta Force a saját idejében iszonyat erős grafikával rendelkezett. Akkor semmi nem tudott olyan minőséget adni szinte minden hardveren.
    A Novalogic név pedig jópofa, ugyebár öreg motorosok :) Majdnem mint az EA (azaz annó EOA pl. az LHX Attack Chopper-ben :) )
  • Atomreaktor #5
    BHD hangulata tényleg jó volt, de a grafika szerintem most sem lett jobb:) mondjuk DF sorozatban sosem a grafika a lényeg;) de tényleg az első rész az etalon, ha abból valamit vissza tudnának hozni...
  • Tetsuo #4
    A BHD-nak telleg nagyon jo hanguata volt, en is szerettem.
  • Polllen #3
    Én DF1-gyel kezdtem anno és még mindig etalon...persze akkor is már ronda volt, de játékélmény nagyon megfogott^^
  • Balumann #2
    Nem néz ki rosszul, de a gépigény elég magasnak tűnik a képeken látható grafikához képest...
    Egyébként nem a Delta Force Xtreme volt a legutolsó? :S

    A Black Hawk Down -ot nagyon szerettem, a többi részt én nem annyira (bár gondolom azért, mert csak a BHD után próbáltam ki.
    Illetve van egy olyan, hogy Joint Operations, azzal sokat játszottunk COOP-ban (egymáselleni multihoz nem gyűltünk össze sajna elegen Hamachin), az is nagyon jó volt szerintem.
  • Mcsiv #1
    commanche 5-öt a népnek!;]