Ötvös Tibor

Shellshock 2: Blood Trails trailer

Az Eidos folytatja remek hangulatú vietnámi akciójátékát. A Shellshock második része azonban szakít a színtiszta háborús fílinggel és egy kis horrort is becsempésztek a készítők.

A videó alapján egy Call of Duty-ba oltott Condemnedet várhatunk a közel négy éve fejlesztett programtól. A sztori viszont nem túl sok jóval kecsegtet. Valahol a vietnámi háború alatt lezuhan egy repülőgép. Fedélzetén a "Fehér Lovag" kóddal ellátott titkos felszerelést szállította. A visszaszerzésére kiküldenek egy elit csapatot, melynek tagjai eltűnnek. Egy nap azonban felbukkan az egyik túlélő, aki elmeséli, mi is történt a többiekkel.



A játék hangulatilag elviselhetőnek tűnik, csak nem biztos, hogy az első rész rajongóinak majd beveszi ezt a gyomra. Mert az eredeti Shellshock: NAM '67-ben vietkongot kellett irtanunk, míg itt - a videó alapján - zombiszerű, egykoron tán emberek formájában létező szörnyek ellen kell harcba szállnunk.

Ám még az is lehet, hogy jót tesz a váltás a franchise-nak. Nem ítélkezünk idejekorán.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tinman #3
    "Az Eidos folytatja remek hangulatú vietnámi akciójátékát."

    Biztos vagy benne, hogy remek hangulatú volt? ^^
    Középszerű volt.
  • nessboth #2
    Dead Rising kimaradt
  • nessboth #1
    Zombifanok mostanság igencsak el vannak kényeztetve(köztük én is). Left 4 Dead, Resident Evil 5 és még sorolhatnám a gammákat. Várom ezt is szeretettel.