SG.hu

Végetért a FIFA 07 4v4 Focikupa

Tegnap a budapesti országos döntővel ért véget az Electronic Arts által szervezett FIFA 07 4v4 Focikupa, az Árkád Bevásárlóközpont területén.

Az országjáró focibajnokságon, az ország 7 különböző pontján több mint 1000-en vettek részt, 213 csapat nevezett, a győztesek pedig több mint 3 millió forint összértékben vihették haza a legjobbaknak járó nyereményeket. Az októberhez képest szokatlan, gyönyörű napsütésben az ország 51 legjobb 4+1 fős csapata mérte össze tudását az EA focipályáin, illetve konzolon a FIFA 07 játékkal. A csapatok igazi gólzáporos meccseket vívtak egymással, hiszen a döntő napján, a 76 mérkőzés során összesen 328 gól született a focipályákon, és 286 alkalommal fogott hálót a labda a FIFA 07 virtuális focipályáin.

A FIFA 07 4v4 Focikupa több mint ezer 11-18 év közötti focizni és játszani szerető fiatalt mozgósított szeptember folyamán, szinte az egész ország területén. A hazánk 7 nagyvárosában megrendezett elődöntők során összesen 213 4+1 fős csapat vett részt a mérkőzéseken.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A döntő dobogósai EA játékokkal, adidas és Microsoft ajándékcsomagokkal, illetve egy-egy PC Guru előfizetéssel lettek gazdagabbak. A regionális döntők folyamán nemcsak a csapatok részesültek különböző ajándékokban, hanem a csapatokat delegáló iskolák is. Az az intézmény ugyanis, amelyik a legtöbb csapatot nevezte a FIFA 07 4v4 Focikupára, a HP jóvoltából egy-egy HP fotónyomtatóval gazdagodott.

Nagy érdeklődés előzte meg a FIFA 07 4v4 Focikupa döntőjének kiemelt eseményét, a hazai sztárok gálamérkőzését. A döntő résztvevői a helyszínen nevezhettek a gálameccsre, közülük Hajdú B. István - kinek hangját Faragó Richarddal együtt hallhatjuk a FIFA 07 kommentárjaiban - sorsolta ki azt a 4 szerencsést, akik együtt focizhattak a hírességekkel: a Kartellből ismert OJ Sámsonnal, az R-Port frontembereivel, Rakonczai Imrével és Rakonczai Viktorral, illetve Bella Leventével. A sztárcsapatot kispályás fociban a "hazai pályán" otthonosan mozgó Kováts Tamás, az Electronic Arts CRM koordinátora is erősítette.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A sztármeccs végül 3:1-es végeredménnyel zárult, amelynek során bár derekasan helyt álltak a kisorsolt döntősökből álló ifjú focisták, Rakonczai Imi rutinjával nem tudtak versenyre kelni. A mérkőzés kommentátori székét természetesen Hajdú B. István foglalta el, aki a tőle megszokott profizmussal kommentálta az eseményeket, egyéni kiszólásaival pedig vidám hangulatot varázsolt a nézők és a pályán focizók között egyaránt. A megmérettetés a konzolok előtt folytatódott, ahol 4:0-s vereséget mértek a sztárok a 4v4 csapatra, első sorban a FIFA-rajongó OJ Sámson bravúros teljesítményének köszönhetően.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • John Cena #9
    én voltam a 06 07 08 ason és mindíg 2di kként estün kki a csoportbóL! PS2 verhetetlenek vagyunk fociba pedig 1 gó lvesztés vagy döntetlen
  • memi59 #8
    hello mindenkinek.en is szeretnem ezt a jatekot hol szerezhetm meg??
  • Dragonlords #7
    Itt a játékal és élőben is megmérköznek egymással az emberek:S..:P
  • László #4
    a fifa
  • Cassell #3
    Jaj a debreceni selejtezőn vezettem meccseket mint rutinos játékvezető az egyenes kiesésnél kérdem a hostess csajt döntetlennél 3-3 hetes vagy döntő gól vagy mi lesz erre jön a válasz...X-Box-on lejátszák:DDD
  • akyyy #2
    biztos jó lehetett:)
  • Farontolepke #1
    1.