Ötvös Tibor

Megéri megvenni az UEFA Euro 2012-t?

A Fifa sorozat sikerén felbuzdulva az Eelctronic Arts úgy döntött, hogy a nagyobb, labdarúgással kapcsolatos eseményeknek külön alkotást szentel. Mivel sikert arattak az ötlettel, így a VB és EB is kapott külön alkotást.

Most azonban egy elég meglepő húzással a kiadó úgy döntött, hogy az idén megrendezésre kerülő Európa Bajnokság alkalmából elkészített UEFA Euro 2012 nem kap lemezes formátumot. A játék mindössze letölthető alkalmazásként lesz elérhető, DLC-ként, melyet a Fifa '12-höz lehet majd feltelepíteni.

Sokan ebből arra következtettek, hogy a játék semmi újdonságot nem tartalmaz majd, hanem egy frissített Fifa '12-t láthatnak majd viszont. Ez azonban szerencsére nem így van. A kiadó pár szerencsés újságírónak megmutatta a játékot, mely sokban finomít a Fifa '12 játékmenetén és vannak új módok is.



Azt gondolom nem kell elmondani, hogy az Euro 2012 megkapja a lengyel és ukrán stadionokat is, melyek nagyon látványosak. A fejlesztők azonban finomítottak a játékosok mozgásán, a büntetőrúgások elvégzésén és maga a grafika is fejlődött egy keveset.

Természetesen van egy Bajnokság mód is, ahol online is megvívhatjuk az Európa Bajnokság mérkőzéseit. Újdonság az Expedition mód, melyben importálhatjuk a Fifa '12 Virtual Pro karakterünket vagy egy európai játékost kiválasztva felépíthetjük a saját nemzeti válogatottunkat. Az itt látható felhasználói felület sokkal inkább emlékeztet egy stratégiai alkotásra, mint az eddig megszokott "Fifás" kezelőfelületre.

Szóval összességében az UEFA Euro 2012 egy nagyon jó kis kiegészítő lesz, melyet a rajongók bizonyára örömmel fogadnak majd. A kiadó pedig jól tette, hogy nem önálló alkotásként dobta piacra, így kevésbé van lehúzás illata a dolognak. Az UEFA Euro 2012 április 24-én jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • SpecterMATWRZ #2
    hmm
  • zorrobomber #1
    12-ben szerintem már teljesen korrekt volt a büntetőrúgások módszere, kíváncsi leszek mit "javítottak rajta"