Specker Balázs

Jericho: Clive Barker paranormális horror-játéka

A Codemasters olyan horror-játék fejlesztésébe kezd, amelynek alapötlete a népszerű író és filmes Clive Barker agyából pattant ki.

Bár Barker előző, hasonló jellegű próbálkozása, az Undying, nem bizonyult túl sikeres vállalkozásnak, a horrorzseni úgy tűnik nem adja fel. A fejlesztők szerint a vizuális hatások, valamint a speciálisan a játék hangulatához illeszkedő effektek igencsak magasra teszik majd a mércét. A Barker nevével fémjelzett, Jericho címet viselő akció-horror játék egy - a sivatag mélyén sokáig elveszettnek hitt - város misztikus feltűnéséről szól - írja a GamesIndustry.biz. A projekt a tervek szerint 2007-ben startolna a PC-n és a következő-generációs konzolokon.

Egy hagyományos hadviselésre kiképzett különleges alakulat embereit küldik a helyszínre, hogy pusztítsák el a gonoszt, mely az elfeledett város utcáin garázdálkodik. A vakmerő harcosoknak küldetéseik során Clive Barker rémszülötteivel kell majd szembenézniük. "Hihetetlen érzés, amikor egy olyan elismert vállalat, mint a Codemasters úgy fogadja az elképzeléseidet, ahogy a Jerichónál történt. A mű nagyon közel áll a szívemhez, és nem hiszem, hogy létezne ehhez fogható" - méltatta a közös munkát - a többek között a Hellraiserrel is sikert elérő - Barker a Codemasters oldalán.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

"Clive egyedülálló képességei, amelyekkel a legsötétebb fantasy-történeteket kelti életre, a legmegfelelőbb személyé teszik egy tartalmas horrorjáték megalkotására" - tette hozzá Barry Jafrato, a Codemasters alelnöke. "A következő-generációs játékplatformok képi és hangi adottságai lehetővé teszik, hogy a projekt hihetetlen élményt nyújtson az egyszerre sokkoló és elkápráztató küldetések és mozi-hatású effektek mellett."

A játék fejlesztési munkálatai jelenleg a madridi Mercury Steamnál folynak; a PC-s, PS3-as és Xbox 360-os világpremiert 2007 végére ígéri a Codemasters.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • TekkenMaster #50
    HAIL!

    A következő a szitu:A guruhoz kaptam a gamet és amikor föltelepítem és játszani akarok vele akkor kiküld egy hibajelentést.próbáltam reinstallálni de nem működött.

    mi lehet a gond?
  • Zsolt1964 #49
    csak a különleges képességeket használd!!!!!!!!!! először Black, utána Rawlings, Delgado, végén Church minél közelebb hozzá!! Lőni felesleges,a képességeket forditja ellened!!
  • Zsolt1964 #48
    nyilakkal oldd meg le kell ütni a hullát!!
  • 50cent911 #47
    Elakadtam,vanegy feladat mikor felkel robantani a spacel 3 lövöldözö valamit,de a 3.ikután megjelenik valami halott és ezután ismétlődik az egész jelenet!Mit tegyek?
  • Samanosuke #46
    Hella!A kis csákót,nem tudom legyakni,ott tartok,ahol sas13.
    Vele semmit sem lehet kezdeni,a falra felszegezett szárnyast (Arnold Leach) meg lövöm mint a barom,és semmi.Valaki megcsinálta már?
  • sas13 #45
    zöld tagot ami körül pajzs van azt hogy kell leaprítani ahol animációba meghal 2 tag?thx
  • sas13 #44
    mi van kihalt mindenki?
  • peti71 #43
    Itt meg mi tőrtént törölve lettek a hozászolások faxa.

    Magyar feliratokkal mi a helyzet szerintem semmi..
  • sas13 #42
    váltsá át jonest-ra nyomd meg az "e"betűt folyamatosan szembe van 1 élőhalott test a Q betű lenyomása után átugrik a testhez utánna van 1 másik élőhalot megint q utánna a kamera forgatása mig meg nem jelenik a press 1 üzenet megnyomod az 1 billentyűt és kinyilik a rács
  • sas13 #41
    hy valaki nem tudja hogy kell átkenni a temple of pain pályát 3 darab lenyomható lap van a kettő között pedig 1 gödör van amibe dárdák vannak?