50
-
TekkenMaster #50 HAIL!
A következő a szitu:A guruhoz kaptam a gamet és amikor föltelepítem és játszani akarok vele akkor kiküld egy hibajelentést.próbáltam reinstallálni de nem működött.
mi lehet a gond? -
#49 csak a különleges képességeket használd!!!!!!!!!! először Black, utána Rawlings, Delgado, végén Church minél közelebb hozzá!! Lőni felesleges,a képességeket forditja ellened!! -
#48 nyilakkal oldd meg le kell ütni a hullát!! -
50cent911 #47 Elakadtam,vanegy feladat mikor felkel robantani a spacel 3 lövöldözö valamit,de a 3.ikután megjelenik valami halott és ezután ismétlődik az egész jelenet!Mit tegyek? -
Samanosuke #46 Hella!A kis csákót,nem tudom legyakni,ott tartok,ahol sas13.
Vele semmit sem lehet kezdeni,a falra felszegezett szárnyast (Arnold Leach) meg lövöm mint a barom,és semmi.Valaki megcsinálta már? -
sas13 #45 zöld tagot ami körül pajzs van azt hogy kell leaprítani ahol animációba meghal 2 tag?thx -
sas13 #44 mi van kihalt mindenki? -
peti71 #43 Itt meg mi tőrtént törölve lettek a hozászolások faxa.
Magyar feliratokkal mi a helyzet szerintem semmi.. -
sas13 #42 váltsá át jonest-ra nyomd meg az "e"betűt folyamatosan szembe van 1 élőhalott test a Q betű lenyomása után átugrik a testhez utánna van 1 másik élőhalot megint q utánna a kamera forgatása mig meg nem jelenik a press 1 üzenet megnyomod az 1 billentyűt és kinyilik a rács -
sas13 #41 hy valaki nem tudja hogy kell átkenni a temple of pain pályát 3 darab lenyomható lap van a kettő között pedig 1 gödör van amibe dárdák vannak?
-
tibcsi13 #40 Segitsen valaki légyszi hogy lehet a Sumér pályán jonest kiszabaditani a
rácsok mögül. -
kokos #39 Hali!Aki tudja ,hogy kell a flametoweres pályát megcsinálni az irjon ha lehet.......valamit jonssal kell csinálni......passz!Kösz! -
#38 LEHET PRIMITIV A FOGALMAZÁS: De ez a játék kibaszott jó lesz! :-) Kegyetlen élmény csontra felrakott grafikával 82es LCD-n :) Sniper Rifle - Zoom - Hedcsaaat :-)
-
vgvg #37 itt a demo!!:http://files.filefront.com/CliveBarkersJericho+Demoexe/;8646443;/fileinfo.html
-
#36 Csak lenne már kész..... :) -
#35 Jó játék lesz ez -
#34 mikorra igérték a megjelenést? -
vonyarc #33 könyy = könyv -
vonyarc #32 A Korbácsot szeretném megnézni filmen. Nem tudom miért nem csinálták meg. A legjobb könyy, természetesen Clive Barker irta. -
TGBOSS #31 alig várom! egyébként nekem nagyon bejött az Undying azota sem találkoztam hasonlo izgalom szintü játékkal... -
#30 Érdekes,... valószínűleg nem láttad az Undying-ot, mivel az cseppet sem volt erőltetett, sőt talán a legjobb horrorjáték mind a mai napig. -
zachi #29 eröltetett -
#28 minőségi horror játékból ugyis kevés van... remélem ez az lessz:)
A zombiról meg nekemis Merlin Menzon jutott először eszembe. márcsak az ö hangja kéne a karakterhez XD -
#27 Köszönjük az önelemzésed, de szerintem itt senki nem kíváncsi rá. :D -
Flozy #26 extragagyi -
#25 Pont a hozzád hasonló emberek miatt nem lett sikeres... -
gyunagyos #24 KING! A cucc! nekem az Undying is nagyon átjött még mostis megvan! a fegyverek benne a varázslások minden nagyon cool volt!asszem megkeresem a cd-t(természetesen "eredeti")és nyomok is vele egy kört!!! -
Krisztofóró #23 Detto ugyanez jutott eszembe, én az Undying-ot nagyon komáltam. Teljesen újszerű megoldásokkal volt ötvözve ez az FPS, és kegyetlen jó volt a története. Épp tegnap gondolkoztam rajta, hogy végig kéne nyomni mégegyszer. Csak sajna nincs meg, nem tud valaki mondani valami ingyen elérhető ftp-címet? -
Roró #22 Ez a csávó miről beszél???!!! Nem volt sikeres???
Ez hülye? Iszonyatos jó volt, olyan hangulata volt amit az új game-k manapság az 1/4-e adja vissza.
Minden haverom imádta én meg +őrültem érte. -
#21 tiszta megfolyás a kis gatyám:D -
#20 hm ezt tetszik, ezmiez?:D -
psydaze #19 bakker. naggyon faja, hogy jön még egy Barker alkotás. Az Undying-gal biztos az a helyzet, hogy csak pénzügyileg nem volt sikeres, ha már ezt írják, mert iszonyat jó. Kedvenc játékom. Nem tudja valaki, könyvben is megjelent-e? -
gyuri12 #18 jah és még valami! mik ezek a linkben? -
KayJay #17 Hmm...az Undying az egyik kedvenc játékaim közé tartozik. Legalább 4szer végigtoltam, és szerintem Isteni alkotás a nagymestertől A Hellraiser film sem semmi szerintem Reménykedtem h vagy csinál ez a fószer Undying 2őt, vagy vmi hasonló..de már el is felejtettem...de most ennek a hírnek örülök -
gyuri12 #16 ez így most ebéd előtt nagyon jó:) -
#15 Clive Barker's Tortured Souls -
Jobrog #14 szerintem tök Marilyn Mansonos,főleg utolsó képen -
haxoror #13 szerintem az egy "zombi pofa"! -
#12 -
Shadow_THH #11 winrar