Jericho: Clive Barker paranormális horror-játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HAIL!

A következõ a szitu:A guruhoz kaptam a gamet és amikor föltelepítem és játszani akarok vele akkor kiküld egy hibajelentést.próbáltam reinstallálni de nem mûködött.

mi lehet a gond?<#help><#help><#help>
Zsolt1964
csak a különleges képességeket használd!!!!!!!!!! elõször Black, utána Rawlings, Delgado, végén Church minél közelebb hozzá!! Lõni felesleges,a képességeket forditja ellened!!

SapphireHD4890VaporX1GB,AMDPhenom9950X4AM2BlackEdition,CorsairPSU520HX,KingstonHyperX4096Mb1066,GigabyteGAMA790GPDS4H 250GBSamsungSataHDD,SamsungSHD162,TtakeM9,SBX-FIGamer,VistaUltimateSp264bit

Zsolt1964
nyilakkal oldd meg le kell ütni a hullát!!

SapphireHD4890VaporX1GB,AMDPhenom9950X4AM2BlackEdition,CorsairPSU520HX,KingstonHyperX4096Mb1066,GigabyteGAMA790GPDS4H 250GBSamsungSataHDD,SamsungSHD162,TtakeM9,SBX-FIGamer,VistaUltimateSp264bit

Elakadtam,vanegy feladat mikor felkel robantani a spacel 3 lövöldözö valamit,de a 3.ikután megjelenik valami halott és ezután ismétlõdik az egész jelenet!Mit tegyek?
Hella!A kis csákót,nem tudom legyakni,ott tartok,ahol sas13.
Vele semmit sem lehet kezdeni,a falra felszegezett szárnyast (Arnold Leach) meg lövöm mint a barom,és semmi.Valaki megcsinálta már?

\"Sorsom kardját szívedbe vájom, sírok veled ha fáj az élet nem kérek többet semmit

zöld tagot ami körül pajzs van azt hogy kell leaprítani ahol animációba meghal 2 tag?thx
mi van kihalt mindenki?
Itt meg mi tõrtént törölve lettek a hozászolások faxa.

Magyar feliratokkal mi a helyzet szerintem semmi..

váltsá át jonest-ra nyomd meg az "e"betût folyamatosan szembe van 1 élõhalott test a Q betû lenyomása után átugrik a testhez utánna van 1 másik élõhalot megint q utánna a kamera forgatása mig meg nem jelenik a press 1 üzenet megnyomod az 1 billentyût és kinyilik a rács
hy valaki nem tudja hogy kell átkenni a temple of pain pályát 3 darab lenyomható lap van a kettõ között pedig 1 gödör van amibe dárdák vannak?
Segitsen valaki légyszi hogy lehet a Sumér pályán jonest kiszabaditani a
rácsok mögül.
Hali!Aki tudja ,hogy kell a flametoweres pályát megcsinálni az irjon ha lehet.......valamit jonssal kell csinálni......passz!Kösz!
Dj Xyberpunk
LEHET PRIMITIV A FOGALMAZÁS: De ez a játék kibaszott jó lesz! :-) Kegyetlen élmény csontra felrakott grafikával 82es LCD-n 😊 Sniper Rifle - Zoom - Hedcsaaat :-)

DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi

itt a demo!!:http://files.filefront.com/CliveBarkersJericho+Demoexe/;8646443;/fileinfo.html
Harly18
Csak lenne már kész..... 😊

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Tekken5
Jó játék lesz ez <#wink><#hamm><#worship><#violent>

avengir
mikorra igérték a megjelenést?

https://hotshu.wordpress.com/

könyy = könyv

A Korbácsot szeretném megnézni filmen. Nem tudom miért nem csinálták meg. A legjobb könyy, természetesen Clive Barker irta.

alig várom! egyébként nekem nagyon bejött az Undying azota sem találkoztam hasonlo izgalom szintü játékkal...
Esrohnoil
Érdekes,... valószínûleg nem láttad az Undying-ot, mivel az cseppet sem volt erõltetett, sõt talán a legjobb horrorjáték mind a mai napig.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

eröltetett
xotyi
minõségi horror játékból ugyis kevés van... remélem ez az lessz😊

A zombiról meg nekemis Merlin Menzon jutott elõször eszembe. márcsak az ö hangja kéne a karakterhez XD

Trance&Friends nothing more..

Esrohnoil
Köszönjük az önelemzésed, de szerintem itt senki nem kíváncsi rá. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

extragagyi
Esrohnoil
Pont a hozzád hasonló emberek miatt nem lett sikeres...

KING! A cucc! nekem az Undying is nagyon átjött még mostis megvan! a fegyverek benne a varázslások minden nagyon cool volt!asszem megkeresem a cd-t(természetesen "eredeti")és nyomok is vele egy kört!!!<#email><#nevetes1><#nevetes2><#violent><#taps>

Detto ugyanez jutott eszembe, én az Undying-ot nagyon komáltam. Teljesen újszerû megoldásokkal volt ötvözve ez az FPS, és kegyetlen jó volt a története. Épp tegnap gondolkoztam rajta, hogy végig kéne nyomni mégegyszer. Csak sajna nincs meg, nem tud valaki mondani valami ingyen elérhetõ ftp-címet? <#buck>
Ez a csávó mirõl beszél???!!! Nem volt sikeres???
Ez hülye? Iszonyatos jó volt, olyan hangulata volt amit az új game-k manapság az 1/4-e adja vissza.
Minden haverom imádta én meg +õrültem érte.
manoG
tiszta megfolyás a kis gatyám😄

NEOreg3
hm ezt tetszik, ezmiez?😄

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

bakker. naggyon faja, hogy jön még egy Barker alkotás. Az Undying-gal biztos az a helyzet, hogy csak pénzügyileg nem volt sikeres, ha már ezt írják, mert iszonyat jó. Kedvenc játékom. Nem tudja valaki, könyvben is megjelent-e?
jah és még valami! mik ezek a linkben?<#zavart2>

Hmm...az Undying az egyik kedvenc játékaim közé tartozik. Legalább 4szer végigtoltam, és szerintem Isteni alkotás a nagymestertõl <#finom>A Hellraiser film sem semmi szerintem <#nyes> Reménykedtem h vagy csinál ez a fószer Undying 2õt, vagy vmi hasonló..de már el is felejtettem...de most ennek a hírnek örülök <#taps><#worship>
ez így most ebéd elõtt nagyon jó😊

ElfQT

Vigyázat, a leopárd harap!

szerintem tök Marilyn Mansonos,fõleg utolsó képen<#vigyor5>
szerintem az egy "zombi pofa"! <#idiota>

psishock
<#vigyor3>

C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2

winrar

http://www.lohere.net - a MagyarChan

"warezhuszár" LOL

Gonosz lény.

A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing

nekem csak ez a zombi pofa nem tetszik a képeken...nemtom eldönteni hogy miylen lény...<#confused>

Az Undying szerintem tök jó volt. Nagyon ütött a hangulata, fõleg a "halott látás" volt frankó az átalakuló fesményekkel.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

KIP
Itt most nem a warezhuszárokról van szó hanem azokról akik boltban megveszik a játékot, s gondolom azért nem volt túl sikeres próbálkozás az Undying mert kevesen adtak érte pénzt...
Az Undying nem sikeres ? 😊)) Én legalább háromszor kipörgettem anno, és most is feltenném, ha nem lenne szar a cd-m 😞

fincsa! remélem majd valahogy megszerzem...meg azt is jó lenne hogyha elmenne a gépemen...<#finom>

hát ja. Nem sok olyan parás és nyomasztó játék van, mint az Undying
mármint pénzügyileg nem volt sikeres? mert a clive barker és/vagy horrorrajongók körében mondhatnók kultikus játéknak számít.

Fincsi