Németh Szabolcs

Blazing Angels: Squadrons of WWII

A második világháborút feldolgozó FPS és stratégiai játékok után egy vérbeli repülőgépszimulátort köszönthetünk az UbiSoft gondozásában.

A vállalat a napokban több, nagyon ígéretes címet is bejelentett; elég, ha csak a Resident Evil negyedik részére gondolunk. A Blazing Angels: Squadrons of WWII-nek nincsenek olyan hagyományai, mint a fent említett darabnak, de bízhatunk benne, hogy nem egy tömegjátékkal lesz dolgunk.

Klikk ide! Klikk ide!

Nyugat-Európa és a Csendes-óceán felett kell majd ügyesen manővereznünk a II. világháború leghírhedtebb ütközeteiben, akcióban tehát nem lesz hiány. Mintegy 40, egyjátékos és többjátékos küldetés vár ránk, ami hosszú távú szórakozást ígér. Pontosabban az egyjátékos mód karrierje 18 küldetésre lesz felépítve, mely során folyamatosan fejlődnek a képességeink. Feladatunkat tovább bonyolítja, hogy a csapat fejeként nemcsak saját magunkra, hanem a többiekre is nagyon kell figyelnünk, irányítanunk kell őket.

Klikk ide! Klikk ide!

Az ígérethalmaz itt is megtöltene pár vagont. Sok-sok, hihetetlen részletességgel kidolgozott, valósághű repülőgépmodell között válogathatunk. A fejlesztők ügyelnek a részletekre is és az alattunk elsuhanó tájat is igen szépen kidolgozzák majd. Városok, tanyák, mezők, legelők tűnnek fel a horizonton, miközben mi a legjobb tudásunk szerint próbálunk hőssé válni a II. világháborúban. A hangulatot tovább fokozhatja az ultrarealisztikus törésmodell. A lövedékek szó szerint szétlyuggatják a gépünket, míg a ledobott bombák épületeket zúznak porrá, vagy vájnak óriási krátereket a földben.

A játék elsődlegesen Xboxra jelenik meg, de az UbiSoft nemrég olyan kijelentést tett, hogy asztali számítógépen is elérhető lesz a Blazing Angels: Squadrons of WWII. Mivel a játék PC-re még igencsak a fejlesztés fázisában van, megjelenési dátumot még nem hoztak nyilvánosságra. A konzolra az USA-ban már március 23-án kapható lesz a szoftver. A mellékelt képek is az Xbox-verzióból valók, hiszen - mint mostanában szinte mindig -, a PC mostohagyermek.

Hivatalos oldal

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • sztechnika #19
    Igen,de a RELOADED a legjobb ez nem müxik.
  • joubi #18
    valaki segitsen!nem tudom beallitani a gamepad-al tudjam irányitani csak ugy h a fel le stb az eggerrel megy...ötlet?
  • Nwis86 #17
    találtam 1 ilyen verziót Blazing Angels Squadron Of WWII [CLONEDVD] 4.24Gb

    ezt próbálta már valaki?
  • reac15 #16
    hol lehet megvenni?
  • blugyblugy #15
    http://gportal.hu/portal/blazingangels/
    nézzétek meg
  • nyil #14
    tehetnenek friseb jatekot
  • Ackro #13
    jajj! most árkád, vagy szimulátor?!
    borzasztó nagy probléma! sose legyen nagyobb! :P
  • Balumann #12
    Láttam már nem egy repülős játékot, és mindegyikbe úgy volt szinte megcsinálva a főbb repszimekbe hogy ha belül nézed, csak akkor van radar, meg ezek a műszerek, és a képen se látok sok dolgot. A képek természetesen a játék grafikájának ábrázolásának okából persze hogy külső nézetbe vannak, ettől függetlenül nem jelenti azt hogy belső nézet nem lesz jobb a játékban.
    És azért az UbiSoft elég jó a valósághü grafika, és valamennyire a játék menetben is jókat csinált (FarCry -nak milyne szép grafikája volt mikor megjelnt, még most is szépnek számít, de nem ez az egyetlen jó játéka). Remélem nem csalódunk, képek alapján szépnek néz ki a játék. Csak mennyen a gépemen majd. :)
  • bendeguz23 #11
    persze kiadó is, de a kettő nem zárja ki egymást.
  • bendeguz23 #10
    Azért az nem teljesen igaz Bucser, hogy az Ubisoft nem játékkészítő vállalat.

    http://www.google.com/search?hl=en&q=developed+by+Ubisoft