19
  • sztechnika
    Igen,de a RELOADED a legjobb ez nem müxik.
  • joubi
    valaki segitsen!nem tudom beallitani a gamepad-al tudjam irányitani csak ugy h a fel le stb az eggerrel megy...ötlet?
  • Nwis86
    találtam 1 ilyen verziót Blazing Angels Squadron Of WWII [CLONEDVD] 4.24Gb

ezt próbálta már valaki?
  • reac15
    hol lehet megvenni?
  • blugyblugy
    http://gportal.hu/portal/blazingangels/
    nézzétek meg
  • nyil
    tehetnenek friseb jatekot
  • Ackro
    jajj! most árkád, vagy szimulátor?!
    borzasztó nagy probléma! sose legyen nagyobb! :P
  • Balumann
    Láttam már nem egy repülős játékot, és mindegyikbe úgy volt szinte megcsinálva a főbb repszimekbe hogy ha belül nézed, csak akkor van radar, meg ezek a műszerek, és a képen se látok sok dolgot. A képek természetesen a játék grafikájának ábrázolásának okából persze hogy külső nézetbe vannak, ettől függetlenül nem jelenti azt hogy belső nézet nem lesz jobb a játékban.
    És azért az UbiSoft elég jó a valósághü grafika, és valamennyire a játék menetben is jókat csinált (FarCry -nak milyne szép grafikája volt mikor megjelnt, még most is szépnek számít, de nem ez az egyetlen jó játéka). Remélem nem csalódunk, képek alapján szépnek néz ki a játék. Csak mennyen a gépemen majd. :)
  • bendeguz23
    persze kiadó is, de a kettő nem zárja ki egymást.
  • bendeguz23
    Azért az nem teljesen igaz Bucser, hogy az Ubisoft nem játékkészítő vállalat.

http://www.google.com/search?hl=en&q=developed+by+Ubisoft
  • Bucser
    Ja meg mégegy apróság pls.... UBISoft nem játékkészítő vállalat hanem kiadó.... Nagy különbség...
  • Bucser
    A Drága cikkíró vagy soha nem ült még szimulátor előtt sőt még képet sem látott olyanról de azok általában nem arról híresek, hogy ad1. külső nézet ad2. repülőgép sziluettjének a látszása ad3. a rádiógomb ilyen gagyi megalósítása látható... Ez a game akkor volt szim amikor az Airfix Dogfighter:D
  • Sanyix
    Hát valószínüleg pc-n, se kényszerből játszanak agyalós játékokkal meg szimulátorokkal, akik játszanak ilyenekkel :)
  • sped
    Továbbra is marad az IL2 Sturmovik, árkád kell a népnek? Az a "szimulátor" ami konzolra is megjelenik, csak árkád lehet. Konzolra nem fejlesztenek olyan játékot ahol agyalni kell, ott a szórakozás a lényeg.
  • Adam II
    Áz bizony.
    Amióta csalódtam a Comanche 4-ben azóta kerülöm az ilyet.
  • Sanyix
    Egyik képen ott egy kis radar piros pöttyökkel, ez mindent elárul, árkád.
  • geri15
    Pedig milyen jó kis játék lehetne
  • joebacsi
    konzolra való elsődleges megjelenés + hátsó nézet erőltetése a képeken => árkád szagot érzek...
  • Tower Guard
    Nagyon szép