Hörcsöki Szabolcs

Area 51 már a boltokban

A Midway büszkén jelentette be, hogy földönkívüli lövöldözős játéka a konzolverziók után immár számítógépre is kapható.

Az 51-es körzet meglehetősen sok filmben, könyvben szerepelt már, ami nem is csoda, hiszen idestova ötven éve tartja magát az a legenda, hogy a nevadai sivatag ezen részén egy ufó zuhant le és az amerikai kormány azonnal katonai bázist épített a baleset helyszíne köré. A játék története szerint aggasztó hírek érkeznek a sivatagi támaszpontról, így egy különleges osztag Ethan Cole vezetésével a helyszínre érkezik. A képeket látva aligha kell Tex Murphy-mélységű történetre gondolni, mindazonáltal kellemes lövöldözés lehet belőle a nagy nyári melegben (a képek még a PS2 verzióból származnak).

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

A programot az a Midway jegyzi, aki felvásárolta az Ataritól az Unreal Tournament licencét, így remélhetőleg látunk néhány olyan újítást, amit itt tesztelnek a fejlesztők, mielőtt az UT részévé tennék. Az szintén dicséretre méltó, hogy a szinkronhangokat David Duchovny és Marilyn Manson segítségével készítették, így a hangulat legalább a beszéd szintjén garantált.

A program természetesen többjátékos módban is üzemel. A szokásos deathmatch-capturetheflag opciók mellé egy fertőzés játékmódot is kap az a maximum tizenhat játékos, aki multiban kíván megismerkedni az Area 51 pályáival.

A játék honlapja

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • loga #16
    A co-op modot en us sajnalom hogy mindig kihagyjak erre lattam hogy a Fantastic4 -ban van erre mar tok raizgultam es kiderul hogy egy gepen lehet ket ember ez kesz.
    Azt hittem hogy legalabb haloban lehet nyoimni a co-opot.
    De a Starship Troopersben van CO-op mod multi reszen de ez nem a tortenet vegigjatszasa olyan a HALO-ban lattam eddig csak.
  • bogyo999 #15
    Fölösleges találgatások a hangok terén, hiszen ha olvastátok volna az előző a cikket, akkor tudnátok:
    A játék nem is lenne igazán UFO-vadász paranoiagenerátor, ha nem David Duchovny - az a Mulder ügynök, az X-akták főszereplője - lenne főhősünk, Ethan Cole szinkronhangja. Ráadásul az apró kis űrlénynek aki Cole-t segíti, Marilyn Manson kölcsönzi nem éppen selymes orgánumát.
  • TommyGun #14
    Ne legyél már láma, COOPERATIVE módot már a Doom 1 idejében megoldották....a single player játékot ketten játszátok végig, azaz másodmagaddal vagy akár többen toljátok végig a játékot, nem egymás ellen hanem magának a gémnek a történetét. Szerintem ez jó dolog és hangulatos is lehet. Persze ehhez nehezíteni kell a gémet hogy mindkettőtöknek legyen mit gyilkolni :)
  • Felfedező #13
    Ne ugass újreg!!
  • ASUSI #12
    MÉG egy iszonyat sz..ar játék
  • Falatka2003 #11
    Ez ilyen Doom3 -szerű feketeképernyőn-rohangálós tucatszar? Abból a D3 elég volt, köszönöm.
  • Goth #10
    hohóóóó , még egyrakásfos dejóóóó
  • NEOreg3 #9
    aztmondmeg kérlekszépen, hogy hogy akarsz te FPS-t cooperative módban játsszani? Max osztottképernyőn lehtne megvalósítani, vagy multiplayerben végigtolható single módban (micsoda elnevezés:DD)
  • mrzed001 #8
    Csak azt tudnám, hogy MIÉRT felejtik ki rendre a gamékból a COOPERATIVE módot? Nem jobb közösen végignyomni, mint egymást idiótán gyilkolászni ???
  • Metadrone #7
    Honnan töltötted le a demót?