Ötvös Tibor

Red Dead Redemption 2 - merre tovább?

Megjelent a Red Dead Redemption 2, mely - ahogy az várható volt - kirobbanó siker lett. A rajongókat most már csak az foglalkoztatja merre halad tovább a történet.

Számos elmélet látott napvilágot annak kapcsán, hogy a premier után merre halad majd tovább a Red Dead Redemption 2. Ezek között akadnak viszonylag érdekesebbek, melyeknek azért van némi alapja, de persze vannak "légbőlkapottnak" tűnő tippek is. Ezekkel is érdemes azonban foglalkozni, hiszen az első rész megjelenése után (ami egyébként már alapból egy folytatás volt) sem gondolta volna senki, hogy az Undead Nightmare képében egy zombis kiegészítő új életet lehel a címbe. Lássuk a legérdekesebb pletykákat.

Undead Nightmare 2
Nem lenne meglepő, ha visszatérne a méltán sikeres zombis vonal, hiszen valóban második virágzását élte a Red Dead Redemption. A hangulat nagyon telibe lett találva, a környezet is egész másképp festett az élőhalottak felbukkanásával és persze kellően drámai volt az alapfelütése a történetnek. A nagy kérdés persze, hogy hogyan lehetne egy hasonlóan izgalmas és színvonalas csomagot előállítani.

Sadie Adler DLC
Sadie Adler a Rockstar Games női karakterei közül egyértelműen az eddigi legjobb és legösszetettebb lett, így simán beleférne egy saját DLC is. A hölgyemény szomjazza a bosszút és az alapjátékban sikerül is a végén ezt beteljesítenie. Szóval nagyon izgalmas lenne megfigyelni merre halad utána az útja, legalább egyetlen küldetés-csomag erejéig.



Charles Smith DLC
Charles Smith szintén egy izgalmas karakter. Az úriember őslakos felmenőkkel rendelkezik és nagyon izgalmas lenne megtapasztalni milyen módon találkozik ismét a saját "népével". Smith ugyanis nem nagyon tartotta a kapcsolatot velük és csak pár hónapig tagja a csapatunknak, szóval ez a vonal is érdekesnek tűnhet.

Dutch Van der Linde DLC
Aki már letudta a kalandot, az pontosan tudja, hogy Dutch a játék végén eltávozik és összetörve látjuk utoljára. Izgalmas lenne megismerni az életének a következő éveit, hiszen a Red Dead Redemption (de még a Red Dead Revolver sem) foglalkozott az ő történetével. Persze ehhez egy teljes területet le kellene modellezni, hiszen New Austin meglepően kihasználatlan maradt.

Mexikó
Egy hibának köszönhetően átkelhetünk Mexikóba is, ami csak részben lett lemodellezve és természetesen nem is tudunk semmit csinálni odaát. Szóval ez elég nagy ziccer és a Rockstart ismerve talán ki is használják majd. Egy hatalmas bejárható területet kínálva kóstolhatunk talán majd bele az igazi, hamisítatlan mexikói hangulatba.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • lammaer #3
    Na jah, azzal biztos többet kaszálnának minimális befektetéssel mint ha új tartalmat csinálnának.

    De gyanítom hogy vmi suttyó menedzser aláírt vmi exkluzivitási cetlit... mindegy, van elég cucc amivel eltölthetem az időt enélkül is :)
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2019.05.03. 09:12:09
  • R1c0 #2
    Vagy csak simán kijöhetne PCre is...
  • kutyakiki81 #1
    Vagy csak simán megjelenhetne végre a RDR Online...