16
-
loga #16 A co-op modot en us sajnalom hogy mindig kihagyjak erre lattam hogy a Fantastic4 -ban van erre mar tok raizgultam es kiderul hogy egy gepen lehet ket ember ez kesz.
Azt hittem hogy legalabb haloban lehet nyoimni a co-opot.
De a Starship Troopersben van CO-op mod multi reszen de ez nem a tortenet vegigjatszasa olyan a HALO-ban lattam eddig csak. -
bogyo999 #15 Fölösleges találgatások a hangok terén, hiszen ha olvastátok volna az előző a cikket, akkor tudnátok:
A játék nem is lenne igazán UFO-vadász paranoiagenerátor, ha nem David Duchovny - az a Mulder ügynök, az X-akták főszereplője - lenne főhősünk, Ethan Cole szinkronhangja. Ráadásul az apró kis űrlénynek aki Cole-t segíti, Marilyn Manson kölcsönzi nem éppen selymes orgánumát.
-
TommyGun #14 Ne legyél már láma, COOPERATIVE módot már a Doom 1 idejében megoldották....a single player játékot ketten játszátok végig, azaz másodmagaddal vagy akár többen toljátok végig a játékot, nem egymás ellen hanem magának a gémnek a történetét. Szerintem ez jó dolog és hangulatos is lehet. Persze ehhez nehezíteni kell a gémet hogy mindkettőtöknek legyen mit gyilkolni :) -
#13 Ne ugass újreg!! -
ASUSI #12 MÉG egy iszonyat sz..ar játék -
Falatka2003 #11 Ez ilyen Doom3 -szerű feketeképernyőn-rohangálós tucatszar? Abból a D3 elég volt, köszönöm. -
Goth #10 hohóóóó , még egyrakásfos dejóóóó -
#9 aztmondmeg kérlekszépen, hogy hogy akarsz te FPS-t cooperative módban játsszani? Max osztottképernyőn lehtne megvalósítani, vagy multiplayerben végigtolható single módban (micsoda elnevezés:DD) -
#8 Csak azt tudnám, hogy MIÉRT felejtik ki rendre a gamékból a COOPERATIVE módot? Nem jobb közösen végignyomni, mint egymást idiótán gyilkolászni ??? -
Metadrone #7 Honnan töltötted le a demót?
-
#6 Hat a demo eleg erdekes volt. Kezdjuk azzal hogy 700 mega csak az zip amit le kell tolteni. Manson asszem valami orult tudos szinkornhangja, Duchovny pedig ertelemszeruen a fohose :D. A grafko viszont sztem alulmulja az UT-t, a hangulata meg hat...nem is tudom. Fura. De akit erdekel az ugyis kiprobbalja. -
Picador #5 Kit erdekelnek a hangok? Felolem aztan te is beszelhetnetek benne...
A jatek jo? -
#4 nemhiszem mer mansonnak nem hörgős hangja van.... -
#3 Manson-t gondolom a földönkívüli hörgések előállításra kérték fel, és lehet, hogy párat róla modelleztek. -
citkar #2 amúgy egy kicsit talán sötét...vagy a nap süt nagyon a szobába?:o) -
citkar #1 érdekes hangok :o)
David Duchovny és Marilyn Manson
az sötét pap odaát van:o) vagy vmi
azért meghallgatnám