Rónai György

Rekordmennyiséget adtak el a Halo2-ből

A Halo2 már az első napokban megdöntötte az eladási rekordokat. A Microsoft Game Studios szerint az Egyesült Államok 2,4 millió üzletében mintegy 125 millió dollár értékben kelt el a játék.

Az eredmények a Halo2-t a legsikeresebb játékká tették, ráadásul szórakoztató-ipari jelentősége sem csekély. Az eladások első napján az XBOX-os játék több bevételt hozott a szoftveróriásnak, mint bármely mozifilm, beleértve a Pókember 2, Harry Potter, vagy a Matrix filmeket is. A Microsoft szerint a Halo2 már a hétvégén meghaladta az eddigi vezető, a The Incredibles bevételeit, amely mindössze 70,5 millió dollár volt.




"A Halo2 eladásának már az első 24 órájától elállt a lélegzetünk is" nyilatkozta Peter Moore, a Microsoft XBOX részlegének vezetője. "Ezentúl már nem csak egy nagy játékról van szó, hanem az egész ipar számára mérföldkővé vált".

A Microsoft közlése szerint egyedül az Egyesült Államokban már a játék kiadása előtt másfélmillió példányt tett ki az előrendelések száma. November 9-én éjfél után 1 perccel 6500 üzlet nyitott ki az új termékkel, és az emberek csakúgy kapkodták le a polcokról a dobozokat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Skyline #26
    Általánosságban fps-ek között...:)
    És a különbség az hogy míg xboxon TALÁN kijön vmi butított hl2....addig pc-n majd egy szépített Halo 2 fog kijönni 1-2 év mulva...de kb nemérdekel az első rész is egy nagyon frankó MI-vel fűszerezett csapatfeelinges hent volt bárgyú földönkívüliekkel:)

    Amúgy nemtm mit kell így felkapni hogy fogy a program...fogy a San Andreas is kissé jobban:)
  • Wing Rockling #25
    Áz, nintendón is.
  • haxoror #24
    Xboxon?
  • Skyline #23
    Szépszép jójó de HL2 kenterbeveri....Mint a SZART:)
  • CUCLI #22
    nemgyenge.
  • M@niac #21
    Nem ertem mi a bajotok azzal, hogy ha valaki eredetiben vesz meg egy jatekot, ja es mondjuk annyit meg, hogy Amerikaban egy jatek atszamitva kb. 8 ezer forintra jon ki, ami nekik igazan nem szamit nagy penznek, de tegyuk hozza ennyiert en is megvennem eredetiben.... Egyebkent szerintem a HALO1 nagyon szuper jatek
  • NEOreg2 #20
    Nemtudom, hogy milyen, de nem is érdekel. Konzol átiratok számomra eddig mind sz*rok voltak már bocs...
  • Freddy TNT #19
    Nem tudom mi baja mindenkinek a Doom3-al. Bár én az előző részeket valahogy kihagytam.(lehet, hogy pont ez a "baj")De a Doom 3 nekem nagyon bejött a maga játékstílusában.

    Ami a nőket illeti: vannak azért Ut függők is.(na azért nem sok)De azért ez olyasmi mint a foci,autók(működés,tuning)elektronika....stb Szóval nem érdekli őket.Ha lenne olyan game(talán a Sims sorozat ilyen) ami érdekli őket,akkor ők is be tudnak ám csavarodni.
  • haxoror #18
    Szerintem baromi jó volt a Halo1 singleben és multiban is, remélem minél hamarabb kijön PC-re
  • AS #17
    Látátok a Halo2 grafikáját? Half life2 és a doom3 mat bealáza. Szuper.
    Itt már nyomulhatunk két pisztojal is.
    Elsö rész xboxon megjelent. pc-re kb 2 év mulva!!
    Itt is igy lesz. az biztos. csak adigra a grafika elavult lesz mert jön a UNREAL 3 grafikus eninge!! Ami már animácios film szerü grafikával bir.