Berta Sándor

Csak Vistára jön ki a Halo2?

A Bungie kiadó által fejlesztett Halo és Halo 2 az Xbox konzolra megjelent egyik legnépszerűbb játékoknak számítanak. Sokan csak a Halo miatt vásárolták meg a Xboxot és a készülő harmadik rész szintén lázban tartja a konzolos játékosokat.

A Microsoft bejelentette, hogy hamarosan megjelenik a Halo 2 PC-s változata is, azonban az tisztázatlan, hogy a játék melyik operációs rendszert fogja támogatni. A redmondi cég állítása szerint ugyanis a Halo 2 csak a készülő Windows Vista operációs rendszeren fog futni. Ez pedig úgy hangzik, mintha a Microsoft így akarna nyomást gyakorolni a játékosokra, hogy vegyék meg az új fejlesztést. Ezt a nyomásgyakorlást persze sem a Bungie, sem a konszern nem hajlandó elismerni.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!
Klikk a képre a nagyobb változathoz

A Bungie álláspontja szerint a cég elkötelezett az iránt, hogy a játék PC-s adaptációja kiváló minőségű legyen, ez pedig csak úgy érhető el, hogy ha a jelenlegi, vagy közeljövőbeni legjobb technológiákat használják fel ehhez. A Halo 2 számítógépes változatának fejlesztéséért egyébként nem a Bungie, hanem a Microsoft Game Studios egyik csapata a felelős, a fejlesztőket azonban mindenben támogatja a kiadó.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk a képre a nagyobb változathoz

A Netzeitung német hírportál információi szerint egyelőre semmit nem lehet tudni a várható megjelenési időpontról és a játék áráról sem. Csupán annyi szivárgott ki, hogy a Halo 2 az egyjátékos és a többjátékos rész mellett tartalmazni fogja a Multiplayer Map Pack csomag részeit vagy egészét is. Mindenesetre örömteli volna, ha a két cég végre tiszta vizet öntene a pohárba, ugyanis a számítógépes játékosok milliói aligha fogják a Halo 2 miatt megvásárolni a Vistát.

Ráadásul az eladott mennyiség a Microsoftnak sem mindegy, elvégre is a Halóból és a Halo 2-ből eddig világszerte 14,5 milliót adtak el.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • MrTressy #36
    Xp patch-el
  • vinkogabor #35
    hy all,hogyan inditottad el xp-n please ird meg!!! elöre is kösz
  • DarkSector #34
    Nekem megy XP-n!!!!!
  • deestroy #33
    Be se lehet a HALO2 lemezképfájlját mountolni a Daemon tools-ba XP- n. Vistán egyből beveszi...
  • HUNtalicska93 #32
    jaja
  • Code92 #31
    de a halo 2 kijön xp-re is szal...
  • SH3 #30
    Hát igen,már itt is mint az Age of Empiresnél.Csak egy operációs rendszerre jön kia game.De akkor se szabad szerintem Vistat venni a játék miatt mert az op.rendszerek az elején annyi hibával meg minden hülyeséggel tele vannak mint a fene.
  • KRoby #29
    Kár hogy csak Vistára jön ki.
  • Dragonlords #28
    _lol de mikor jön ki az új vista??
  • Lazarus #27
    A gyűrű tényleg jó 5let volt :)
    De az agyatlan hentelés és a hülye fejtörők már rég nem kötnek le sajna