Gyurkity Péter

Alakul a Halo Infinite multiplayer része

Ennek főbb részleteit ismertették most egy hosszabb videóban.

Az illetékesek már tavaly ősszel beharangozták a Halo-sorozat következő részét, amely a Halo Infinite néven jelent volna meg. A debütálást akkor elhalasztották, a jelek szerint ezen év végén fut majd be a játék, most viszont a többjátékos mód részleteit ismertették egy videóban.

Az alább beágyazott videóban tekinthetjük meg ezen részleteket, ebben több területet is megemlítenek. Az ingyenesen játszható többjátékos üzemmódban az Akadémia biztosítja majd a kezdők első lépéseit megkönnyítő tutorialt, ebben kipróbálhatjuk majd a fegyvereket, illetve botok segítségével gyakorolhatunk, mielőtt élesben is teszteljük tudásunkat. A Grappling Hook révén gyorsan mozoghatunk a harctéren, közel húzva magunkat másokhoz vagy egyes járművekhez, de ennek segítségével a különböző eszközöket és fegyvereket is hasznosíthatjuk. A pajzsokat és álcákat ezúttal kézileg aktiválni kell, amennyiben ezt megelőzően elhullunk, ezeket mások szedhetik majd fel. A járművek kisebb-nagyobb sérüléseket szenvedhetnek, ezen károsodások a vezetési élményt is befolyásolják, miközben a Razorback néven a Warthog nagyobb változatát mutatják be, amely a harcosok mellett különböző eszközöket is szállíthat.


A spártaiak testreszabása kiterjedt lesz, számos különböző elemet szabhatunk majd egyedire (ehhez a fegyverek, a páncélzat, valamint a járművek csatlakoznak), ezt ráadásul nemcsak a játékon belül, de akár a HaloWaypoint weboldalon és alkalmazásban is elintézhetjük. A Personal AI segítségével egy szintén egyedire szabható segítőtársra tehetünk szert, ez tanácsokkal és utasításokkal könnyíti meg feladatunkat, de a megszokott announcer is jelen lesz a játékban, erről szintén nem kell lemondanunk. A battle pass-ek a szezon végét követően is megmaradnak, így a kihagyott elemek begyűjtése, pótlása később is megoldható lesz.

A megjelenés az ünnepi időszakban esedékes, a feliratkozás a hivatalos oldalon megoldható.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!