Gyurkity Péter

Sorozatgyilkosság indítéka lenne egy ellopott Xbox?

Az erőszakos játékok és játékkonzolok ellen folytatott propaganda hadjárat az elmúlt héten új fordulatot vett, miután Floridában egy sorozatgyilkosság indítékaként mutattak be egy korábban eltulajdonított Xboxot.

Deltona város rendőrsége négy helyi lakost vádol egy sorozatgyilkosság elkövetésével, miután megtalálták a hat áldozat - két nő és négy férfi - holttestét, akiket minden valószínűség szerint baseball ütőkkel vertek halálra. A 18-34 év közötti áldozatokat egy kivételével azonosították - egyikük arca azonban a felismerhetetlenségig összeroncsolódott a rendkívül erős ütések nyomán. A nyomozás jelenlegi állása szerint a brutális gyilkosság valószínűleg leszámolás volt, az elkövetők ugyanis így vettek elégtételt egyikük eltűnt ruhái és Xbox játékkonzolja miatt.

A károsult saját maga szervezte be három társát, hogy bosszút álljanak a lopás állítólagos elkövetőin. Troy Victorino (27), Robert Cannon (18), Jerone Hunter (18) és Michael Salas (18) kihallgatása során a hatóságok nem kaptak egyértelmű választ kérdéseikre, ezért jelenleg az állítólagos lopás miatti bosszú tűnik a legvalószínűbb verziónak.

"A vádlottak kihallgatása után úgy gondoljuk, hogy a szörnyű bűncselekmény egy állítólagos lopásra adott bosszú volt, amelyben Victorino ruházata és az általa vásárolt Xbox játékkonzol tűnt el" - áll Volusia megye rendőrfőnökének közleményében. "A bűncselekmény jellege és elkövetésének módja alapján azonnal kizártuk annak lehetőségét, hogy a vádlottak ismerték áldozataikat. Így került egyre inkább előtérbe Victorino, akiről tudjuk, hogy nemrég éles vitába keveredett az egyik női áldozattal, akit azzal gyanúsított meg, hogy ellopta a már említett értékeket."

Az áldozatok némelyike egy helyi gyorsétteremben dolgozott, és a rendőrséget az ottani alkalmazottak értesítették kollégájuk eltűnéséről. A gyilkosság helyszínét szintén a gyorsétterem egyik dolgozója fedezte fel, miután elindult az áldozat felkutatására. Ben Johnson seriff halálbüntetést kért az elkövetőkre, akik a bíróság előtt felelnek majd tettükért.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Sir Ny #31
    Welcome in 2009
  • Pacal17 #30
    Welcome in 2008 :D:D

    LoL mosmá nem Fidoé hanem Pacalé az uccsó üzenet
  • Fido4life #29
    Amúgy Welcome In 2006
  • Fido4life #28
  • Alfa Of NS #27
    Szerintem az X-Box operacios rendszere valtotta ki a gyilkos indulatokat
  • arty #26
    a tolvaj megérdemelte a halált, ez nem kétséges... hozzám 2 honapja törtek be ... aki átélt már ilyesmit, az egyetért velem: betörésért halál ...

    de, hogy a ruhagyárakat miért nem fenyegetik gyilkosságra valo felbujtással, miért csak a szgépes játékrol van szo, az érthetetlen :D
  • Wing Rockling #25
    Az élelemért is közösen vadásztak, és igazságosan osztoztak rajta.
    Ma már megveheted a pénzedért a húst szalámi formájában. Úgy van, hogy még kényelmesebben éljünk. csak amellet 3 vagy 2 műszakba dolgozzon az ember hogy megvehesse a kaját, amit az őseink naponta( nagy vad esetén hetente) néhány órában vadásztak, és még élvezték is.
  • muerte2 #24
    A legjobb lenne, ha az embereket tiltanánk be, akkor nem lenne kit megölni.
  • N.E.O.!!! #23
    Csak az élelemért
  • Wing Rockling #22
    Azért a Burger King-es kép sarkába odaírhatták volna, hogy fizetett hírdetésünket látják.