31
-
Sir Ny #31 Welcome in 2009 -
#30 Welcome in 2008 :D:D
LoL mosmá nem Fidoé hanem Pacalé az uccsó üzenet -
#29 Amúgy Welcome In 2006 -
#28 -
Alfa Of NS #27 Szerintem az X-Box operacios rendszere valtotta ki a gyilkos indulatokat -
#26 a tolvaj megérdemelte a halált, ez nem kétséges... hozzám 2 honapja törtek be ... aki átélt már ilyesmit, az egyetért velem: betörésért halál ...
de, hogy a ruhagyárakat miért nem fenyegetik gyilkosságra valo felbujtással, miért csak a szgépes játékrol van szo, az érthetetlen :D -
Wing Rockling #25 Az élelemért is közösen vadásztak, és igazságosan osztoztak rajta.
Ma már megveheted a pénzedért a húst szalámi formájában. Úgy van, hogy még kényelmesebben éljünk. csak amellet 3 vagy 2 műszakba dolgozzon az ember hogy megvehesse a kaját, amit az őseink naponta( nagy vad esetén hetente) néhány órában vadásztak, és még élvezték is. -
muerte2 #24 A legjobb lenne, ha az embereket tiltanánk be, akkor nem lenne kit megölni. -
#23 Csak az élelemért -
Wing Rockling #22 Azért a Burger King-es kép sarkába odaírhatták volna, hogy fizetett hírdetésünket látják. -
Wing Rockling #21 Rohadt kapitalizmus. Az őskorban nem gyepálták egymást az emberek a pénzért. -
Wing Rockling #20 Biztos GTA-zott is, az motiválta a kocsilopásra. -
#19 Én akkor vernék puhára embereket, ha a lakásomba mernének hozni egy xboxot... -
#18 Ezaz emberek!!! Tíccsuk be pénzt! Így legalább végre lesz legális szoftverem:D -
Dömper Ármánd #17 Tudtommal, a legtöbb erőszakos bűncselekmény, közvetlenül pénzért történik. A pénzt mégsem akarja senki sem betiltani. -
#16 Nekem nincs x-boxom.
Lehet, hogy ezért is fogok embert ölni -
rolika #15 olyanok ezek a képek, mintha egy gagyi amcsi filmből lennének :) -
Csatti #14 Ráadásul nem is sorozatgyilkosságról, hanem tömeggyilkosságról van szó... -
Rockk #13 Nekem is kell Xbox... -
Rockk #12 rulz -
#11 tilcsuk be a golyóstollat!!!!!!!!!
avval is kilehet szurnyi az emberek szemét!!!!!
le a golyóstollal!
+ tilcsuk be az autót! avva' is lehet embert őnyi"....
nevetséges...... -
#10 Lehet hogy csak GTA bár az is Rockstar game. Ez a "számítógép és a játékok gyilkolásra ösztönzik az embereket" duma kezd kissé unalmas lenni. Ha meg valaki egy rohadt Xbox miatt ijen brutálisan megöl 6 embert, az meg is érdemli, ha nem is a halálbüntetést, de minimum 30-40 év börtönt. De aztán ne mutogassanak a játékfejlesztőkre. -
#9 "...akiket minden valószínűség szerint baseball ütőkkel vertek halálra..."
Nahh, milyen program is volt az x-boxon? Ja kitalálom: Manhunt -
#8 és azért egy burger king is belefért nagytotálban ..... :DD -
#7 Következő hír itt az SG-n:
Tiltólistára került az X-BOX.
Amúgy loál, ennyit tudok hozzászólni a hírhez -
#6 A szenzáció a legjobb reklám. -
spR #5 Ez a hír önmagában nagyon szomorú,de a tálalása egyszerűen nevetséges. -
Dr DeViLKiNG #4 szimpla bandaleszámolás...
csak az amcsi sajtó szeret ilyeneket kitalálni, h x-box, meg ruha miatt volt... -
Dr DeViLKiNG #3 és azt miért felejtik ide írni h a fő gyanusított már ült börtönben kocsilopás miatt? -
#2 Miért pont az Xbox-ra fogják? Miért nem a "ruházatára"?
Nem is értem... -
#1 lol a végén kiderül hogy az arabok is a játékokból tanulnak robbantgatni.....