Dojcsák Dániel

Az EA bejelentette az UEFA Euro 2004-et

Az Electronic Arts bejelentette, hogy ő fogja fejleszteni és kiadni majd az ez év nyarán Portugáliában megrendezésre kerülő Euro 2004-es foci bajnokság hivatalos játékát.

Az EA és az UEFA bejelentette, hogy megkötötték a megállapodást, mely kiterjed a fejlesztésen kívűl a kiadásra és terjesztésre is. A játék jelenleg ez év nyarára van betervezve, épp a portugáliai bajnokság döntőjének idejére.


"Nagyon örülünk, hogy mi valósíthatjuk meg az UEFA európai foci promócióját a játékkészítés minden szintjén." - mondta Jan Bolz, az EA Europe elnökhelyettese. "Összekötve az EA foci videójátékok terén elért globális tapasztalatait az UEFA európai rajongó táborával, nagy lehetőséget adunk a játékosoknak, hogy újraéljék az Euro 2004 izgalmait és drámáit."

A játékot jelenleg fejlesztő EA Canada állítása szerint a játékosoknak lehetősége lesz mind az 51 résztvevő ország színeiben pályára szállni barátságos meccseken, selejtezőkön és természetesen a bajnokságban is. A játék egy új dinamikus morálrendszerrel is rendelkezik majd, ami befolyásolja majd a játékosok egyéni és csapatteljesítményét is és a képességeik kihasználásában gátolja vagy segíti majd őket.


A játék nem fog megjelenni Észak-Amerikában, kizárólag az öreg kontinensen, viszont PC-n kívűl az összes konzol platformon is elérhető lesz majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • ocsi90 #22
  küldjetek ha tudtok valami patch-et az uefa euro 2004-hez az [email protected]
 • Pető István #21
  Nem tudom hogy-hogy ilyen szar szokott lenni a 2005,de szar egy kicsit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 • Pető István #20
  Nem lehet letölteni a fifa 2006-ot?
 • Razgon #19
  Így van. Ez egy undorítóan szar játék az EA-től. Csak két napot játszottam vele, de teljes szívemből gyűlölöm.

  Egyszerűen nevetséges, hogy mindig fölé megy minden lövés, közelről is. Utálom, hogy nem arra rúgja az a gyökér játékos a labdát, amerre nyomom.

  Röhej, hogy a támadó csatár mellett egyszerűen elszalad a védő, hiába nyomom a gombot, hogy szerelés...

  Iszonyat, hogy világsztár játékosokat tök könnyen leszerelnek.

  Szóval uninstalltam, és holnap még a játék lemezeit is meg fogom taposni, és kivágom a kukába!
 • pasztoyb #18
  Hello, nekem is ez a bajom, kérlek segítsetek!!!!!!
 • bodesz #14
  remélem jó lesz a game
 • Davidka #10
  Én csak a legújabb PES-sel jáccottam, mert PS-em nincs. Viszont ez a legújabb sokkal jobb, mint a FIFA bármelyik tagja. Főleg a FIFA 96-nál jobb :D
 • villi #9
  http://kukac7.cjb.hu
 • [Rush] #8
  PES mióta kijött, sztem veri a FIFA sorozatokat...
 • Davidka #7
  Mind1ik ugyanolyan, csak egyre rosszabb... 2004 nálam lenullázta magát. Én áttértem a PES-re...