22
-
ocsi90 #22 küldjetek ha tudtok valami patch-et az uefa euro 2004-hez az [email protected] -
Pető István #21 Nem tudom hogy-hogy ilyen szar szokott lenni a 2005,de szar egy kicsit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Pető István #20 Nem lehet letölteni a fifa 2006-ot? -
Razgon #19 Így van. Ez egy undorítóan szar játék az EA-től. Csak két napot játszottam vele, de teljes szívemből gyűlölöm.
Egyszerűen nevetséges, hogy mindig fölé megy minden lövés, közelről is. Utálom, hogy nem arra rúgja az a gyökér játékos a labdát, amerre nyomom.
Röhej, hogy a támadó csatár mellett egyszerűen elszalad a védő, hiába nyomom a gombot, hogy szerelés...
Iszonyat, hogy világsztár játékosokat tök könnyen leszerelnek.
Szóval uninstalltam, és holnap még a játék lemezeit is meg fogom taposni, és kivágom a kukába! -
pasztoyb #18 Hello, nekem is ez a bajom, kérlek segítsetek!!!!!! -
#14 remélem jó lesz a game -
#10 Én csak a legújabb PES-sel jáccottam, mert PS-em nincs. Viszont ez a legújabb sokkal jobb, mint a FIFA bármelyik tagja. Főleg a FIFA 96-nál jobb :D -
villi #9 http://kukac7.cjb.hu -
#8 PES mióta kijött, sztem veri a FIFA sorozatokat... -
#7 Mind1ik ugyanolyan, csak egyre rosszabb... 2004 nálam lenullázta magát. Én áttértem a PES-re... -
#5 Fuhh!! Megnyugodtam! Mar feltem hogy mas fog kiadni focis jatekot :))))))))))))))))))))))
Na bazz.. micsoda hir.... -
#4 2 év múlva meg jön a Fifa world cup 2006, szal nincs ebben semmi meglepő -
GABOR16 #3 Üzletileg kesesebbet zsebelnének, nem érné meg nekik.
Hiszen ha ez a fejőstehén rengeteg tejet ad akkor miértne használnák ki? -
#2 minek?
más: ipma? -
#1 kiri! csak mondjuk 2évente is megjelenhetne