Dojcsák Dániel

Kiegészült a Warcraft III: Frozen Throne

A Frozen Throne játékosok biztosan tudják, hogy a Blizzard érdekes módszert alkalmazott, miszerint a kiegészítő kiadásakor a benne lévő Ork kampánynak a három részéből csak egyet adott ki, majd az ígéretek szerint később patch formájában kiegészítik a kiegészítőt.

A legújabb Frozen Throne verzióban tehát fellelhető az Orc Campaign Act I, Act II és Act III is. Ezekhez csupán ki kell választani őket ugyanúgy, mint az eddigiekben egy kampány pályát. Ha megcsináltuk az Act I-et akkor a hősünk átvivődik oda, ha nem akkor egy átlagolt tulajdonságú, de hasonló szintű hőst kapunk kézhez.

Ezen kívűl még számos újdonság is bekerült a játékba, mely a Battle.net megszállottakat érinti főleg. Az egyik, hogy jelszavunkat ha elfelejtjük, akkor találunk egy kis gombot, és a regisztrációban megadható e-mailcímre elküldi nekünk a Blizzard.

Klikk ide!

Az új kampány a történetet onnan folytatja természetesen, ahol az Act I abbamaradt. Az orkok új telepet hoztak létre a nagy háború után Thrall vezetésével. Békésen éldegélnek együtt a trollok, orkok, és néhány goblin is. A restaurációt viszont megzavarja egy érdekes jelenség, az emberi csapatok egyre közelebb húzódnak az ork vonalakhoz, megközelítik a szigetüket teljesen és tábort is vernek.

Az új epizódban fény derül arra, hogy az emberek igazából nem kívánták megsérteni a szövetséget, nem támadó szándékkal jöttek - legalábbis a varázslónő szerint nem. A frontokon viszont nem így néz ki. Thrall egy ork hős segítségével beszökik az emberi tábor központjába. A találkozóról visszafelé már leégett, elpusztított ember épületek látványa fogadja őket, és folyton Naga harcosokba botlanak, egyre sűrűbben, ahol meglelik a Naga erődöt. A kérdésre, hogy miért támadtak az emberek orkokra csak a túlélők adhatják meg a választ...

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

Az új kampányhoz nem szükséges semmit megvásárolnunk már az eredeti játékon és a kiegészítőn kívűl, automatikusan letöltődik a Battle.netre csatlakozás során. Jó játékot minden rajongónak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • david146 #13
    sziasztok vki be tudná irni a telepítő kódot?
  • Stickman14 #12
    Szia!Nekem már nagyon régen megvan a szerkesztő,de kerestem neked egyet és szerintem próbáld meg ezt letölteni:
    http://www.download.com/Warcraft-III-The-Frozen-Throne-UMSWE-4-1-editor/3000-2113_4-10283019.html?tag=lst-0-1
    Ajánlom a videókészítéshez, hogy töltsd le ezt: www.download.com-on keress rá hogy Warcraft 3 Spider és töldtsd le a spider 1-et,2-őt,3-at és nézd meg a triggerjeit(tudni fogod majd, mi az)és tanulj belőle!Én anélkül nem tudnék videót csinálni a játékban.Egyébként nekem is lenne egy kérdésem azoktól akik szerkesztgetnek.A Frozen Throne-ban amikor a Lick King befagyott páncélja beszél vele látjátok a piros képet és hogy Arthas "szenved".Ki tudja mit kell beírni a következő meghatározásba?:Play Arthas's --- animation
  • Boldika #11
    Helló!
    Azt szeretném kérdezni, hogy a Warcraft Frozen Throne-hoz honnan lehet letölteni pályakészítő programot? Amire le lehet tenni fékat meg egységeket meg stb...
    Előre is kössz!
  • Lacifer007 #10
    Figyelj Toriof add meg az e-mail cimedet és elküldöm hogy hol lehet!! Az enyém [email protected]... Erre a címre is írhatc... Az a biztos!!
  • Torlof #9
    honnan lehet letölteni?
  • Torlof #8
    szasztok
  • csari89 #7
    Király játék, imádom!!
  • Prometheus #6
    Tud vki olyan boltot ahol a frozen-t még magyar nyelvű kiegészítő könyvvel lehet kapni ?
  • Multigyerek #5
    Bisztos drága. Sztem Tőltsd le. De nekem megvan és bnagyon kiiiiirrrrrrraaaaaaaa.
  • Lynx_TWL #2
    ja, csak a screenshotoknak semmi köze act2höz act3hoz, és a leírás is "kicsit" elnagyoltan írja el a témát, ráadásul olyan szögből aminek semmi jelentősége nem elsz a későbbiekben:)